Podvedomé krásy

Prajem príjemný nový deň všetkým. Čítať vlastný život v prúde všetkého čo sa deje. Vnímať jemnohmotné roviny ktoré komunikujú a prepájajú všetky ostatné. Stávať sa a byť skutočnou vedomou bytosťou, ktorá koná na základe podstaty toho kým je. Životné skúsenosti spojené s prítomnou vôľou v rozhodovaní. Ďakovať a milovať, vedieť rozlíšiť dobré od zlého a nájsť vo všetkom pravú podstatu skutočností. Životné dielo v ktorom sme všetci plne zúčastnení, kde rozdieľnosť je krásou, kde individualita je požehnaním.

V podvedomí sa nachádzajú roviny, ktoré človek plne neovláda. Sú pod vedomím toho čo sa deje. Môžu tam byť skryté bôle, traumy, talenty, skúsenosti. V podvedomí človeka sa nachádza širšia múdrosť jeho skutočnosti, ktorú žije. Dostať sa do týchto rovín je potrebné zastaviť sa a začať vnímať to čo sa deje. Ako konáme, ako rozprávame, čo rozprávame s akým tónom, alebo silou. Častokrát koná človek podvedome, aj o tom rozpráva. Ide mi to samo. To sú dané zvyky v ktorých je vytvorená štruktúra a konanie sa stalo automatickým. Niektoré zvyky sú prospešné iné menej. No každý zvyk ukazuje určité postoje a nazeranie na život.

Vedieť si čítať a meniť postoj vo svojom podvedomí chce vôľu a silu pozorovateľa. Vedieť sa odosobniť od ega a nazrieť tak pod pokrievku, pod hladinu. Tam sú korene diania, tam sa nachádzajú skutočnosti prepojené so všetkým. Pozorovať byť bdelým a vnímavým človekom k sebe samému. Cítiť prepojenosť, nachádzať roviny, ktoré ukazujú ďalšie roviny. Počúvať sa a konať na základe prítomného okamihu. Byť zjednoteným so všetkým, bez rozdielu plusu, alebo mínusu. Farebnosť a jednotnosť, rôznofarebnosť a nekonečnosť.

Život sa nedá oddeliť od života. Dá sa jedine spojiť. Vedomou cestou sa navraciame k plnosti toho kým sme. Plné vedomie v maximálnej ľudskej podobe, prepojené so všetkým čo je. Nazri pod pokrievku svojho podvedomia aby si sa spoznal viac človeče. Nájdeš tam zázraky čo tvoríš si večnosťou, nájdeš tam podstatu samého seba.

Pre dnes v jemnosti lásky k sebe a všetkému, deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk