Podporujem život

Teším sa každému novému dňu, keď prebudím sa do tej krásy, ktorú vidím vôkol seba. Vietor, vôňa horiaceho dreva v peci, teplé lúče slnka vyživujúce kvety v záhrade. Štebot vtákov, ruch mesta, vrava na ulici, či zvoniace telefóny v práci. Všetko mi dáva akúsi zvláštnu esenciu a chuť do života. Pozorujem to chvíľkami, počúvam a ticho sa v duši usmievam a opäť zapojím sa do deja. Ľudia, zvieratá, kvety, stromy, počítače, autá, vlaky, lietadlá, všetko je to akési rozdielne a predsa to vôkol seba existuje. Jedno vytvorila príroda a to druhé človek. Pre uľahčenie alebo oddelenie sa od prirodzenosti. Pre uvedomenie si evolučnej tvorivosti. Ktorým smerom sa vyberáme, kam sa vlastne dostaneme ako celok, kolos stvorenia, ktorý vedie kolektívna vízia miliónov jednotlivcov. Zjednotiť sa v pokroku, kde budeme ako celok vytvárať čistotu a slobodu, blahobyt a rovnoprávnosť, cnosti a úctu k tomu čo je nám prírodou dané. Začať tvoriť len tie veci, ktoré sú v súlade s ňou, spomínanou prírodou. Silou jej darov, môžeme rozširovať vlastné poznanie. Používať prospešné technológie, kráčať evolúciou v múdrosti a raste všetkého.

Podpor človek veci, ktoré majú dnes význam v tvojom živote. Či už slovom, myšlienkou, alebo darom. Podporuj tých, kde vidíš zmysel ich konania, podporuj dobré veci, pre úžitok všetkých. Podpor v sebe víziu, kde nachádzaš roviny tvorenia pre rozvoj vlastných kvalít a talentov. Pridaj aj dnes kúsok dreva do ohňa kolektívneho tvorenia. Stačí málo iba to urobiť, deň za dňom, chvíľu za chvíľou, krok za krokom. Nezastavovať sa pred ničím, len konať tak ako to momentálne cítiš. Podporná vízia sa tvorí spoločne. Ukazuje sa postupne a časom, stavia sa rukami človeka. Kde najprv vznikol sen či vízia, až tak sa začala tvoriť skutočnosť, cez konanie a skutočné činy, na ktoré čaká len tvoj dnešný deň.

Nech v ľahkosti prechádzaš všetky svoje obmedzenia, nech odpútaš sa od strachov a pochýb vlastného nevedomia. Nech nájdeš v sebe silu múdrosti vedomia, nech v ľahkosti sa ti všetko tvorí ďalej. Hraj sa teš sa z toho čo vieš, užívaj si aj to čo nevieš. Uč sa pomaličky, alebo rýchlo tak ako ti to vyhovuje, tak ako ti to je príjemno. Maj určitú snahu a disciplínu, maj v tom všetkom múdry poriadok. Teš sa zázrakom dnešným a užívaj si ten božský tok.

Pre dnes v sile prítomného šťastia, deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk