Plný deň

Hojnosť

Nádherný deň prajeme priatelia. Všetci tí, ktorí vnímajú a nasledujú volanie duše. Hľadajú a nachádzajú seba vo všetkom a tí, ktorých iskra poznania zasiahla tak hlboko, že cesta na ktorú sa vydali už dávno neprestajne horí a posúva z nekonečna do nekonečna. Dnešný potenciál hovorí o hojnosti. Možnosti zažívať ju a vidieť  vo všetkom. Veľa ľudí si myslí, že hojnosť je len vo financiách. Hojnosť a bohatstvo spojené len s matériou. Opak je pravdou a všetko čo v živote máme, či je to rodina, priatelia, peniaze, radosť, zdravie, či mier. Je len odrazom hojnosti, ktorú v sebe žijeme, ktorú vidíme cez naše filtre osobnosti.

Hojnosť má mnoho foriem, veľa možností. Je to presne tak, ako keď prechádza našim telom nekonečný energetický tok a naša myseľ, emócie a slová vytvárajú hojnosť v jej rôznych podobách. Hojnosť je odrazom tvorenia. Majstrovstvo na pozemskej pláni. Vyváženosť v každom aspekte tvorí majstrovstvo celistvým. Mať všetkého tak akurát. Nebyť pripútaný k hmote a zároveň si ju naplno užívať. Dávať jej len toľko, koľko je potrebné pre plný život v radosti a šťastí.

Máme v našom kruhu rodinu, priateľov, známych. Sú odrazom našej hojnosti, nášho nastavenia mysle. Hojnosť v mieri, pokoji vnútornom, radosti božskej a šťastí nebeskom. Úctu ku všetkým a hlavne vlastnému poznaniu a ceste. Pokoru pre každú myšlienku malého ja - ega. Súcit pre všetkých, ktorí sú na ceste k poznaniu a zažívajú dar utrpenia a chorôb. Dostanú sa z toho, každý  postupne a s určitosťou hojnosti vesmíru. Lásku a jej napojenie na nekonečný zdroj dáva životu najväčšiu hojnosť v živote. Je toho veľa a predsa dosť pre všetkých.

„ Bohatí sú tí, ktorí vedia, že sú spojení v spojení:  Boh a ty “

Kvantová úroveň hojnosti nadeľuje dávky energie a jeho toku podľa vlastného pochopenia a žitia. Dáva priestor každej energetickej slučke, až kým sa tok nestane plynulým a čistým. Tvorenie je to prečo sme na Zemi. Tvoriť s múdrosťou a štedrosťou všetkého. Hojnosť je aktívny aspekt.

Nech každý zažíva hojnosť všetkého a pochopí svoje strachy z nižších frekvencií, aby sa posunul vyššie a videl tú krásu, ktorá je stále tu.

 

Pre bezhraničnú hojnosť v láske dnes sa dej.  

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.