Odovzdaný dňu

Svedomitosť – odovzdanosť

Prajeme príjemný deň priatelia. Dnes si povieme viac o aspekte svedomitosti. Dôsledný výber určitého zážitku potrebuje svedomitú a vytrvalú činnosť k danému cieľu. Čo to v jednoduchosti znamená. Vyberieme si napríklad skúsenosť hry na klavír. Na začiatku nám to vôbec nejde, hra je kostnatá, ťažkopádna. Časom a naším odovzdaním tejto skúsenosti sa začnú vytvárať   tóny z klavíra, ako piesne a krásna hudba. Svedomitosťou sme dospeli k tomu, že sme sa naučili hrať na tento úžasný hudobný nástroj.

Máme rôzne možnosti ako dospieť k našim cieľom – snom. Buď je to svedomitou a každodennou vytrvalosťou, alebo odovzdaním sa tomuto snu a synchronicita nás spojí s touto skúsenosťou, cestou najmenšieho odporu. Každá možnosť prináša niečo iné. Obe sú správne. Je to len na nás s ktorou viac rezonuje naše vnútro. Jedni hovoria: musíš tvrdo makať, aby si dosiahol všetko. Iní hovoria: všetko je tu stačí sa na to naladiť a príde to... a tak podobne.   

No obe činnosti chcú od Vás energiu.  Jedna vytvára  každým dňom kúsok po kúsku  puzzle, aby sa z neho jedného dňa stalo celé. Druhé chce od Vás nasledovanie, alebo volanie po konaní, ak je to potrebné. Tým sa približujete k danému cieľu, spájaniu dva body v bezčasovosti nekonečna.

Odovzdanosť je krásny aspekt. Potenciál, potrebný pre život a plnenie jeho skúseností. Odovzdáme sa tomu s vášňou a zotrvávame v prúde tvorenia. Každý deň sme bližšie k cieľu a celý čas zažívame farby života v tejto skúsenosti. Po dosiahnutí cieľa prichádza úľava a následné možnosti tvorenia ďalej. Sen nekončí, mení svoju formu a otvára ďalšie brány možností posunúť sa. Je to krásne vidieť celok vo farbách, je nádherné vnímať hudbu života.

V kvantovej úrovni je odovzdanosť prijímajúcou energiou. Pohltí možnosti a vytvorí ideálnu cestu k danému prežitku – skúsenosti. Nasmeruje nás na presný cieľ dokonalou cestou. Dosiahneme to postupne, alebo s ľahkosťou, možností je nekonečne veľa.

V odovzdaní sa, tvoríme ľahkosťou život, ktorý je tu pre nás.

Svedomitosť je spojená so svedomím tvoriť čistý a krásny život.

 

Šťastný deň dnes sa dej.

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.