Odhodlanie žiť

Nikto vás nebude nútiť do života. Nikto vám nebude určovať čo máte robiť. Nikto za vás nezdvihne zadok zo stoličky a neurobí ďalší krok. Je to tak krásne mať tieto všetky možnosti. Vidieť silu vedomia, ktorá ukazuje všetky prirodzenosti. Dávať človeku možnosti, ktoré si sám vyberie a tým pritiahne vesmírnym zákonom. Ukazuje celému stvoreniu, že má chuť žiť, že je tu aby si túto božskú hru naplno užil. Bol jeho vedomou súčasťou vo vážnosti, alebo jeho ľahkosti. V pohode a či nezhode. Možnosti predošlých rozhodnutí, kráčajú ku dnešnému rozhodnutiu. Zostať, alebo kráčať vpred, a či dať veciam jasnú prítomnú odpoveď.

Odhodlanie, vôľa, sila slobodného rozhodnutia. Ach toľko sily z toho celého cítim. Akú plnosť zodpovednosti máme za život. Kde cestou je spoznať sa a vedieť používať všetky prirodzené dary. Kde cestou je prijať sa a nájsť tú cestu unikátnosti. Nájsť a zároveň si ju vybrať, lebo križovatiek je mnoho je na mne kde zahnem do pravda a či doľava. Cieľ je pre všetkých rovnaký, návrat domov po ceste pozemsko – vesmírnych životných skutočností. No teraz je to božské tu, ktoré plní svoju úlohu vedomia. Učí človeka aby našiel svoju plnú hodnotu a on si zobral svoje miesto, tam kde mu patrí večnosťou.

Odhodlanie vystúpiť z vecí, ktoré boli a už nie sú. Zanechať čo sa môže stať a čo nie. Pustiť a prijať všetky štruktúry, nech vyjasnia sa tie pravé. Pravda človeka prejavená cez vedomie prítomné. Skutočnosť prejavená jasnou cestou láskavého spojenia. Čistota v radosti a ľahkosti všetkého. Božská rovnováha, ktorá pohladí každého. Možnosti a nástroje, cnosti a všetky bytosti tvoria spolu krásnu súhru Všetkého. Už len čas a priestor si dávajú pre tvorenie zázrakov. Kde sú v súlade zo Zemou, Zdrojom aj telom. Nachádzajú spolu spriaznenosť a tešia sa všetkým skutočnostiam.

Pre dnes v ľahkosti a čistej radosti, deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk