Normálnosť

Prejav normálnosti určitého stupňa, kde človek zapadá do priemerného tabuľkové systému spoločnosti. Ako je vôbec možné byť normálnym, keď sme každý iní vo svojej frekvencii, v tom čo vieme, čo sme zažili, s kým sme sa stretli a čo vytvorili. Kde je vôbec tá normálnosť o ktorej svet hovorí. Buď normálny, taký aby si zapadol do stáda všednosti a šedosti. Som veľmi šťastný, že tieto formy postupne menia svoju normálnosť  a čím ďalej tým viac vidím okolo seba rozdielnosť a rozmanitosť ľudskej formy. Nadýchnem sa z toľkej pestrosti a božskej tvorivosti, ktorú vôkol seba vnímam.

Chceli by ste sa podobať na niekoho vo svojom okolí? Prečo? Čo vám to dáva? Kde sa tým chcete dostať? Poviem vám je to slepá ulička, alebo len chvíľková spoločná cesta, kde zažijete súbežné chovanie daného motivátora, kouča, alebo gurua. Budete ho slepo nasledovať, všetko čo vám povie, bude pre vás sväté a v určitej rovine to má aj svoj význam. No vedzte, že príde deň, keď sa odpútate od týchto rovín a poviete si. Je čas ísť ďalej majstre, teraz je čas na mne, aby som sa stal plne hodnotou bytosťou. Majster sa poteší a možno aj slzu šťastia vyroní no v duši vie, že svoje poslanie urobil správne k tomu, aby sa bytosť stala sebavedomou a plne dôverujúcou.

Vystúpajte nad hranice normálnosti, hľadajte kde sa odlišujete od druhých. Od toho prúdu, ktorý vám ukazuje ako byť slepo prikyvujúcou bábkou. Pocíťte v sebe tú výnimočnosť a láskavosť seba, bytosti, ktorá je plne nádherná už len tým, že existuje. Áno ste – sme tými, ktorí majú v sebe niečo iné ako tí druhí. Je to dobre, je to tak správne. Aj keď bude v tomto svete, milión právnikov a milión kuchárov. Každý bude niečím iní, špeciálni a výnimoční. Bude v sebe prenášať to svoje čo ho na danej práci baví a napĺňa. Nemusíte hľadať nové pracovné pozície, alebo vymyslieť hrniec na veterný pohon. Nasledujte len to, čo po čom vám duša spieva. Bude to tá najkrajšia pieseň, ktorú si spolu so životom zahráte.

Pre dnes v plnosti bytia, deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk