Nevinnosť

Vytvor si ladnosť, vytvor si radosť, teš sa veciam, ktoré sú tu dnes pre teba. Teš sa z vecí, ktoré dnes stretneš. Teš sa z krás, ktoré nosíš v duši. Sú unikátom tvorenia cez tvoju vôľu, sú priamou cestou z tvojho vnútorného domu. Sú krásou, ktorá ukazuje ti cestu ďalej. Sú čistotou, kde v láske môžeš ísť vpred.

Nevinný človek necíti vinu za to čo robí, za to čo koná. Je v súlade so sebou, je v súlade s vôľou jeho duše. Stavia svoj život na základe viery, ktorá ho ťahá vpred a nekladie si žiadne obmedzenia. Nemať vinu je skutočnou lásku. Je to darom a zároveň úplnou prirodzenosťou. Vytvárať si vinu na základe iných. Je len oddeľovaním seba od skutočných výšin. Odpusť si človek a vystúp z rovín viny, vyleť z nich nech slobodou sa stanú tvoje skutočné činy. Opusti roviny viny a leť ďalej v šťastí, staň sa nevinnosťou vo vlastnom dianí.

Dieťa začína svoj život v úplnosti svojej podstaty. Koná veci, ktoré čistotou sú v dianí. Je samo sebou je hravou časťou života. V každom človeku je dieťa, ktoré teší sa zo života. Dospelosťou nezaniká len pridáva na hodnote, aby v kráse sa tešil a zdieľal svoje sily. Múdrosť aplikuje do každej roviny, kde múdrosťou sa stanú všetky prirodzené dejiny. Človek stvorený k pravde, učí sa žiť život v nej. Navracia sa k plnosti viery, aby našiel skutočnú hodnotu svojej unikátnej sily.

Tvoriť môžeš všetko čo len chceš človek milý. Môžeš siahnuť na dno svojej podstatnej sily. Vytiahni ju na povrch do rovín pozemských. Ukáž tam radosť a svoju čistú nevinnosť. Maj vôľu prepustiť staré, aby miesto zaplnilo všetko nové. Tak ako dnes, tak aj včera a tak isto aj zajtra sú možnosti v správe. Otvor sa životu a rozpamätaj na nevinnosť. Otvor sa láske a zažívaj tú radosť v kráse.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk