Možnosť dňa

Starostlivosť – trpezlivosť

Pokojný deň prajeme všetkým, ktorí čítajú tieto riadky. Prenášané zo Zdroja priamo na Zem pre možnosti zmeniť a otvoriť pandorinu skrinku a nahliadnuť pod vlastné potenciály každodenných možností nekonečna. Dnešný potenciál nám ukáže hĺbku starostlivosti. Starostlivosť má viacero aspektov, väčšinou si ho ľudia asociujú zo starostlivosťou ku druhým, zväčša starším. Skúste sa pozrieť na to, aj z pohľadu vlastnej starostlivosti o to, čo sme dostali pri príchode na túto planétu. Je to Vaše unikátne telo s ktorým môžete pracovať a rozvíjať jeho možnosti. Neučili Vás to v školách no v tejto dobe rozvoja a možností prichádzajú informácie, ktoré Vám pomôžu v raste a vývoji. Jednou z týchto vecí je uvedomenie, že telo, ktoré máme je úplne a dokonalé. Takpovediac samostatné, dokáže sa samo uzdraviť, prijímať informácie, dávať pomoc, liečiť. Telo ako nástroj, pomôcka je veľmi komplexným zoskupením foriem. Od fyzickej, až po éterickú. Všetko dokonale prepojené a súvisiace jedno s druhým. Telo je naše vozidlo na prepravu duše. Má určitú výdrž a kapacitu. Vie čo môže a ako dlho to môže robiť. Pri správnom vyživovaní a dopĺňaní externých látok sa procesy v tele stávajú kompletnými a telo sa regeneruje, obnovuje, alebo evoluje podľa daností a slobodnej vôle. Vyberáme si čo v tomto živote budeme robiť, čo do tela dáme, alebo nedáme. Buď si telo vážime, alebo ho berieme ako samozrejmosť a všetky látky, ktoré cez neho prejdú zanechajú malú, alebo väčšiu stopu. Veľa východných učení hovorí: „nie som telo“. Ako je to myslené. Nie som telo, som duša v tele. Jednoduché a výstižné. Prílišné stotožňovanie sa s telom, nám uzatvára možnosti v iných dimenziách a realitách. Chápať princípy tela – mysle – duše, otvára nekonečné možnosti tvorenia a žitia.

Pre dokonalé fungovanie tela, je potrebné ho udržiavať v dobrej kondícií. Takpovediac nastaviť si ho v prospech duše. Tvorenie a šťastný život. Telo nám dáva informácie, čo a koľko toho potrebuje, stačí ho počúvať a zdravie, fyzická sila a vytrvalosť bude dostatočne potrebná pre naše individuálne nastavenie  v živote. Bunky komunikujú s našimi myšlienkami. Takže pokyn telu udáva čo má robiť a ako sa správať. Ak nepočujeme čo nám telo vraví, je potrebný detox vo forme, ktorá vyhovuje nášmu nastaveniu, aby sa spriechodnili zanesené meridiány a kanáliky, ktoré sú ťažkými kovmi a inými látkami zanesené. Trvá to individuálne dlho, podľa toho ako sme sa pred tým stravovali a žili. Očista je prirodzená a raz za čas potrebná. Pri správanom nastavení tela sa očistný proces deje prirodzene a detox je takmer zbytočný.

Potenciál pre dnešný deň hovorí tiež o trpezlivosti. Vytrvalom nasledovaní do „cieľa“ našich snov, túžob a prianí. Často krát v našom živote niečo chceme dosiahnuť. Ponáhľame sa za tým, aby sme to dosiahli čo najskôr. Niektorí to robia pre pocit šťastia v cieli. No pri dôjdení do cieľa nám chvíľkové šťastie dá maličkú časť energie, ktorej sme do tejto cesty dali. V kvantovej forme myslenia sa na daný cieľ pozeráme inak. Vnímame ho niekde na ceste ako čiastočný cieľ. Je to len časť cesty. Niečo čo sme si vybrali, že sa nám udeje a uskutoční. To kam kráčame má veľa možností a akou formou to urobíme a zhmotníme. Jedna z mnoho ciest je cesta najmenšieho odporu. Tá  nám ukazuje ľahkosť, pokoj a trpezlivosť, ako dôjsť k tomuto cieľu s použitím čo najmenšieho množstva energie. Tým si šetríme celkovú energiu, telo, myseľ, zdravie a daný cieľ sa dostaví ideálne a v pravý čas. Je to relatívne nový princíp tvorenia nechať veci plynúť, aby vyvstali a následne sme nasledovali potrebné konanie k ich uskutočneniu – zhmotneniu. Je to jedna z mnoho možností ako tvoriť. Táto možnosť nás učí trpezlivosti, žitiu v prítomnosti, pokoju, plynutiu...

Kvantová myseľ vidí cieľ sna - túžby, no vidí aj za tento cieľ a ďalšie nekonečné možnosti vlastných skutočností.

Trpezlivosť žije v prítomnosti nehľadá, ani nečaká iba je lebo vie, že všetko je stále tu.

Pre nádherný deň v láske a šťastí.

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.
 

Braňo Rybička