Milovanie

Krásny nový deň prajem všetkým. Stanoviť si zámer v živote môže uvoľniť napätie a určiť cestu. Nasledovať život v prítomnom dianí, ho môže naplňovať v každej chvíli. Vedieť, že život je večný, môže človeku uvoľniť všetky strachy. Chápať, že sa všetko deje pre moje dobro a dobro všetkých, môže priniesť oslobodenie od nedostatkov a chudoby. Milovať život znamená chápať jeho každodennú cestu, vedieť že každý jeden krok a rozhodnutie je tou najsprávnejšou cestou k poznaniu a slobode večného života.

Milovať život znamená milovať seba v ňom. V tom najčistejšom milovaní aké len môže existovať. Brať sa takým akým som. Malým, veľkým, tučným, chudým, šikovným, obratným, nemotorným, múdrym, jednoduchým, veselým, smutným. Toto sú len prejavy toho čo sa mi deje a kým môžem byť. Milovať tieto prejavy znamená vnímať život a nebrať ho príliš osobne. Dávať mu silu lásky no zároveň vedieť, že ja som niekde za tým, v tom všetkom. Mimo toho a do bodky vo vnímaní všetkého čo sa deje.

Milovanie je vlastne presvetľovanie každého jedného momentu s ktorým sa stretnem. Či už je príjemný alebo menej príjemný. Dáva mi priestor ako vynaložím s energiou, ktorá mnou preteká, v ktorej sa nachádzam. Sme ako vyladené bytosti na danú prítomnosť. Čím viac si udržiavame vlastnú unikátnosť, tým viac vnímame našu oddelenosť a zároveň prepojenosť. Paradox. Čím viac si sám sebou, tým viac vnímaš jednotu všetkého čo je.

Milovanie vnútornej hlbokej časti, ktorá sa spája so zdrojom, bohom, vnemom a či pocitom, je stále tu. Bez oddelenosti, bez ostychu, bez obmedzení. Je tu a je takmer nedokázateľná, za to veľmi jasne citeľná a žitelná. Vieme o spojení, stačí si len spomenúť, rozhodnúť sa spojiť so šťastím, láskou a či radosťou. Vyladenie funguje okamžite. Preto je milovať jednoduché, je to len moja – naša voľba ako vynaložíme s tým čo sa deje teraz. Vadí ti niečo, vyber si pokoru a príjmy danú lekciu. Chýba ti niečo, spoj sa s tým a doplň vo večnom poznaní čo potrebuješ pochopiť.

Miluj a uvidíš všetky zázraky večnosti. Každým dňom, kúsok po kúsku môžeš pridávať ďalšiu a ďalšiu časť všetkého, aby si sa spoznal a tým spoznal aj celý vesmír. V útrobách duše, v hĺbke seba je všetko čo hľadáš je tam všehochuť a milovanie celého života.

Pre dnes v skutočnej láske života, deň sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk