Magnetická sila lásky

Príjemný čas prajem všetkým. Hľadať návod na život je zábavnou skladačkou vlastných skúseností a poznania. Nazerať naň cez jadro veci a chápať vnútorné pochody človeka. Vedieť, že všetky návody sú len praktickou skúsenosťou jednotlivca a tým pádom sú možné multiplikovať na niekoho ďalšieho. Pomôžu v určitej rovine, kde sa jednotlivec odpojí a začne naplno žiť svoju cestu v láskavom spojení vlastnej cesty. Môžeme chvíľkami žiť život niekoho iného, no nebude to skutočné, bude to len stotožnením sa určitých vzorcov, ktoré nám robia na našej ceste dobre. Posunú nás vpred a neskôr zistíme, že kráčať je potrebné ďalej v slobodnom rozhodovaní čistých úmyslov života.

Pritiahnuť si čokoľvek do svojho života je používané silou vôle a rozhodnutia. Príťažlivosť je sila, ktorá mení štruktúry a vytvára tak novú formu na prejavenie ďalších možností. Život je cesta a prináša rôznorodosť a pestrosť. Farebnosť a premenlivosť. Zotrvávať v jednej forme pridlho oddiaľuje od nových zážitkov a skutočnosti v rozvoji duše v poznaní ducha. Magnetizmus je jedným z podôb a veličín vesmírnych zákonitostí. Dáva životu formu v podobe pólov plusových a mínusových. Priťahujúcich a odpudzujúcich, no navzájom stále existujúcich. Rovnaký pól sa v jednej rovine nikdy nemôže spojiť. Zato v inej je k sebe priťahovaný podobnosťou a poznaním. Pamätajte vesmírne paradoxy sú tiež súčasťou života. Nazerať na statickosť a bezpremennosť je možné len ľudským vedomým. Rozšírením poznania do vedomia planetárneho a kozmického dostávajú rozmery bytia iné kvality a tým pádom aj iné skutočnosti.

V kvantových rovinách už neplatí 3D pozemské chápanie. Je rozšírené do všetkých dimenzií a pôsobí na všetky roviny bytia. Tam si magnetickou silou lásky človek pritiahne čo vníma že mu prináša podporu a danú prítomnú kvalitu energie. Tam sa stáva vedomým tvorcom, ktorý pochopil úctu k životu a jeho prirodzeného krásy.

Pritiahnuť si čokoľvek znamená mať pochopenú duálnu pólovosť a tým pádom aj tvorenie nerozdeľuje veci na dobré a zlé, ale len na také, ktoré sú pre danú skúsenosť potrebné. Vôľa slobodne sa rozhodnúť je stále tu. Vstúpiť do nej chce uvoľnenie a prijatie zodpovednosti za všetko čo sa mi v živote deje, čo som vytvoril a čo tvorím. Som súčasťou všetkého a všetko je súčasťou mňa.

Pre dnes v čistej rovine lásky, deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk