Láskavosť v prítomne

Sila – odhodlanie

Príjemný deň prajeme všetkým, ktorí čítajú tieto slová. Nech povznesie sa každá duša, ktorá hľadá pravdu a nachádza podstatu toho kým je. V dnešnom dni si povieme viac o sile a odhodlaní. Rozhodnutí sa zmeniť svoj život a nájsť v tom podstatu svojej cesty. Nechať veci plynúť a zároveň nájsť odhodlanie ich nasledovať.

Odhodlanie má potenciál v predošlých energiách ako sú nádej a viera. Tam sa človek rozhoduje a postupne nachádza možné východisko z daných potenciálov. V jednom okamihu príde odhodlanie a človek vstúpi do „dverí“ zmeny. Otvorí ich svojich odhodlaním a život naberie na sile a intenzite. Roztočia sa kolesá vedomia a postupne sa staré štruktúry rozpadnú a nastane obrat v živote jednotlivca.

Odhodlať sa a vydať na cestu zmeny chce odvahu a guráž. Je to zodpovednosť a často krát aj neviditeľnosť budúcej zmeny do ktorej sa človek rozhodol vstúpiť. Je zahalená rúškom tajomstva, no energia prirodzeného rastu duše ho ťahá a tlačí ku zmene. Zmenou sa stane nový obzor. Nová vibrácia do ktorej človek vstupuje. Zo začiatku je to neokrôchané pomalé stúpanie, kde v nevedomosti a pozorovaní zmien začína nachádzať pohodlie a komfort. Pri jasnej aplikácií a vstrebaní potenciálov sa udejú zmeny, ktoré niekde vo vnútri pred tým človek vnímal.

Nasledoval len vlastnú intuíciu, vlastnú cestu po slobode rozhodovania a opustenie minulosti. Sila je silná energia, ktorú nám dáva možnosť vidieť a hlavne konať. Prichádzajú možnosti či sme naozaj odhodlaní a či ten potenciál sily použijeme v daný moment.

V kvantovej úrovni je sila aktívnou zložkou, potenciálom a hybnou energiou ku zmene. Je to takmer vodopád svetla, ktorý dáva dostatok energie na uskutočnenie všetkého. V čom sa rozhodla duša ku zmene. Je veľa možností no odhodlania a sila sú potrebné k tvoreniu a životu.

Nech každý kto hľadá, nájde v sebe nekonečný potenciál sily. Tá pramení v hĺbke nás všetkých. Je to studnica svetla spojená so Zdrojom, Bohom, Vedomím, srdcom v Nás.

Požehnaná je každá bytosť, ktorá sa rozhodla žiť na Zemi aby pochopila v hmote čo je život.

 

Radostné zažívanie vlastného potenciálu v tento deň.

 

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.