Láskavé dnes

Láska

Prajeme príjemný deň všetkým ľudom, ktorí sa tešia každej maličkej zmene. Dnešným kvantovým potenciálom bude láska. Tvorivá energia prenášaná do slov, pocitov, emócií, citov. Slov kde prestavajú mať slová váhu a ich skutky dostávajú úplne inú hodnotu. Slovo láska má na Zemi a v celom vesmíre veľkú silu. Energia, ktorá bola vytvorená skrze najvyšší potenciál, ktorý vie človek dosiahnuť. Bola a je to „métou“ každodennou, žiť v láske k sebe a celému životu. Pohladením duše cez napísané slová, láskavým povedaným slovom, alebo úprimným pohľadom dáva láske možnosť tvoriť navôkol ľahkosť v bytí. Človek, ktorý dosiahne stavu lásku v celom tele, duši a mysli sa stáva láskou sám. Prijímajúci všetky možnosti a okolnosti, ktoré dostáva z okolia a tým sa všetko navôkol postupne mení a dáva do rovnováhy. Láska ako forma energie je čistým svetlom je to pohladením duše, ktorá  oslobodí všetky staré vzorce správania a programy disharmonickej energie.

Napravuje jemne, postupne, neinvazívne, necháva tvoriť všetko a všetkých vlastné skúsenosti a prechádzať skúšky, ktoré sú potrebné pre každý vývin duše. Lásku ako takú by sme mohli rozdeliť do viacerých „pod skupín“, kde človek podľa vlastného vnímania dáva láske určitú hodnotu a podstatu. Najvyšším stavom lásky je láska slobody. Bez podmienok, bez obmedzení, bez posudzovania,  dáva možnosť a slobodu byť každému takým aký je. Dosiahnuť tento stav je našou cestou. Tak sa každý človek stane vlastnou podstatou a otvorí sa vlastným možnostiam a potenciálom.  Iné stupne lásky sú len odďaľovaním sa od podstaty toho čo vlastne láska je.  Pre milencov slovo spojenia a extázy, pre iného pojem pripútania a majetníctva. V krátkosti sú to pojmi pre úrovne každého individuálneho vývoja duše. Oslobodením  a prijatím  ega nastáva láska jednoty. Pojem a potenciál každého, ktorý si vyberá cestu poznania.

V kvantovej rovine  láska spája všetkých a všetko čo môže navzájom expandovať formou evolúcie. Dáva možnosti okamžitej manifestácie slobody a odpútania v bezpodmienečnosti. Nasledovaním lásky je ľahkosťou života v tvorení každého podstaty. Láska je podstatou slobody. Láska je všetko v živote. Pojem v kvantovom potenciáli je svetlom a formou ktorá dáva možnosti a hneď ich aj tvorí v stvorení. Je to spojenie samého seba s vlastnou podstatou. Je to spojenie s opačným pólom inej bytosti v slobodnom rozhodovaní a nepútania sa na čokoľvek, alebo kohokoľvek.

Byť slobodným znamená žiť lásku vo svojej podstate.

Láska dáva lásku tým, že je láska.

 

Nech dnešným deň je taký, akou len láska môže byť.

 

Prijal: Braňo Rybička

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.