Láska v kráse

Krása je tu každým dňom, je spojená s láskou, s energiou, ktorá poháňa celé stvorenie. Vidíme ju v očiach druhých, cítime ju v duši. V rovinách, ktoré sú človeku prirodzené. Tam kde sa nachádza prirodzenosť, láskavosť, dobrosrdečnosť. Nie sú to neznáme energie, práve naopak, duša ich cíti pozná, hľadá a nachádza. Prichádzame z nich a navraciame sa do nich. Rozpamätávame sa a zobúdzame sa v týchto rovinách. Láskou je všetko živé, láskou sa na život premieňa. Poznávať sa v láske môže prinášať večné šťastie.

Prirodzenosť človeka a podstate jeho duše ukazuje možnosti ako kráčať, vidieť a cítiť všetky roviny pozemské aj vesmírne. Prepojenosť a spojitosť so všetkými týmito časťami dáva plnosť v dianí človeka na Zemi. Nedá sa oddeľovať, dá sa len spájať. Vnímať a cítiť spev vtákov, vôňu konvaliniek v prírode. Ticho ozvučené hučaním potoka. Húkanie sovy v nočných hodinách lesa. Pozerať na život cez krásu všetkého. Vidieť prítomnosť takú aká je. Tam kde odišli všetky domnienky budúcnosti a ilúzie minulosti. Tam sa šťastie spája s láskou, rovinami jednotných krás a základov.

Koľko krásy vidíš v sebe človek. Čím všetkým sa dnes vieš pozdvihnúť. S čím sa vieš spojiť a nazrieť na to cez podstatu láskavej krásy. Pozeraj a pozoruj, všímaj si maličkosti, všímaj si jemnosti, ktorými je život prepojený všetkými vláknami. Poteš sa a poteš blízkych, urob radosť sebe,  urob radosť druhým.  Vykroč do krajov zázračných, tam kde roviny rozumu nemajú dosah. Poteš svoju dušu láskou a krásou, nech uzrieš svetlo sveta v čistej kráse.

Pre dnes v rovinách krásy, tam kde sa nachádza čistota bytia, tam kde pozemské je v rovnováhe s duchom jednoty. Dnes deje sa láska, dnes deje sa šťastie.  

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk