Kvety, stromy, deti, domy

Pohodový nový deň pre všetkých prajem. Už nastala plná chvíľa jari, prebudených kvetov, zvierat a vtákov. V plnej sile matky Zeme sa oživujú živly. Ukazujú narastajúcu silu svetla, jari, leta. Dávajú priestor na vyjadrenie a aktiváciu svojich darov. Najprv pre uvedomenie si seba, neskôr pre zdieľanie s celkom. Nachádzaním ich síl pre podporu celého stvorenia. Zastaviť sa pri kvete a pohladiť ho úsmevom. Poďakovať za dokonalosť jeho krásy, vidieť a cítiť účasť na celkovom diele. Požehnať mu prítomnosťou a svojou pozornosťou.

Dať stromom úctu za kyslík a dych, ktorým dopĺňajú život na Zemi. Bez nich by sme tu neboli, bez stromov by nebol život pre človeka. Zveľaďujme čo môžeme. Dávajme toľko, koľko sa dá. Či už zasiatím nového semienka na poli, alebo poďakovaním Zemi za jej dokonalí zdravý tvar. Ona vie, že všetko je v procese. Vie, že učíme sa používať nové energetické možnosti. Vie, že príde čas a to čo sme v nevedomosti stvárali, zmeníme v prospech všetkých nás. Dáva nám čas, tak ako tomu bolo stále. Dáva nám čas na obnovu a zrodenie k božskej čistej kráse. Miluje bezpodmienečne, dáva a mi jej so svojim svetlom, láskou ďakujeme za jej večný zdroj.

Sme jej deti, ľudia, človek večný. Prichádzame v prejavenej forme duše v tele. Sme tými, ktorí sa tešia, keď preletí motýľ okolo ich očí. Sme tými, ktorí cítia vôňu každého rána. Sme tými, ktorí ďakujú a ctia si všetky dary, čo dostali vo večnosti a sile prirodzenosti. Sme deti Zeme, sme bytosti Univerza, kde všetko rastie a navzájom sa podporuje. Nazri aspoň na chvíľku na túto myšlienku, kde spolu tvoríme si zázraky večnosti. Pozri na to v tichosti a nechaj pôsobiť v sebe všetky tie radosti.

Bývame v domoch, ktoré postavené sú s láskou. V dnešnej dobe možností žijeme v rôznych príbytkoch. Od malých domčekov po obrovské paláce. Od izieb maličkých, až po viac izbových. Či už v lese pod holím nebom a či v stane zobudíš sa zajtra. Je to jedno, tvojim domovom je teraz tvoje telo. Domov si nosíš stále so sebou. Domov je tvojim srdcom, dušou, láskou prítomnou.

Pre dnes v radosti čistého bytia, deň sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk