Križovatka možností

Príjemný nový deň prajem všetkým. Nachádzam slová, ktoré mi z duše vzplanú. Hľadám rovnováhu tam kde odchádzam od podstaty seba samého. Prichádzam do rovín kde učím sa žiť v radosti a šťastí. Teším sa každej prehĺbenej úcte voči všetkému. Každým dňom mi prichádzajú možnosti, som takpovediac na križovatke večných rozhodnutí. Vidím ich, cítim, pozerám sa vpred a rozhodujem sa kam ďalej. Väčšinou len v srdci na chvíľu spočnem, alebo už jasne vidím kam zabočiť mám. Nasledujem svetlo, to  ženie ma vpred. Nasledujem ten vnútorný pokojný pocit.

Neexistuje správne sa rozhodnúť. Je tu len rozhodnutie. Z pohľadu ľudského vedomia je tu dobré, alebo zlé rozhodnutie, ktoré prinesie také, či onaké skúsenosti. Z božského hľadiska, alebo z rovín vedomia je všetko takmer jedno, ktoré rozhodnutie človek urobí. Cieľ je pre všetkých jasný, cieľ je duchovná sloboda a plné poznanie. Môžeme ich zažívať v radosti a šťastí a tým kráčať po rovinách blažených. Alebo sa vybrať skrze temnotu vlastnú a nachádzať roviny bolestivé a ťaživé. Obe cesty sú správne ak to človek v sebe cíti. Obe prinášajú silu vedomia. Pochádzajú z rovín Jednoty, kde všetko vzniklo len sa rozmenilo na drobné.

Kam sa na križovatkách vlastných rozhodnutí vyberieme, také zážitky budeme zažívať. Vedomie rastie, vedomie sa rozpína, tak priťahujeme si to úplne jasne. Nedá sa povedať, že človek môže vytesniť vlastné skúsenosti. Môže ich len prežiť a tým ich aj pochopiť. Zjednotením a úplným prijatím sa stane plne vedomou bytosťou, ktorá v rovinách kráča pre slobodu ducha. Pre spojenie s večnosťou, pre úplnosť v daných možnostiach človeka. Dostať sa do rovín plných, tam kde prestáva boj s dobrom a zlom, tam kde zjednotili sa všetky atribúty človeka. Tam kde Jedno je všetko. Sú to slobodné možnosti v ďalšom tvorení. Vyvážená rovina bytia. Pochopené a vedené takmer všetko. Tam nachádza sa božská rovina. Nezastavuj sa ani tam, veď cesta je večná. Pokračuj v tom kde križovatka života ťa prinesie. Rozhodnúť sa je na tebe. Rozhodnúť a kráčať v sile lásky.

Pre dnes v láskavom tvorení večnosti deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk