Kráčaj a choď

Rozhodnosť  

Krásny deň prajeme všetkým, ktorí čítajú tieto riadky. Vo Vašich životoch je potrebné rozhodnúť sa v určitých okamihoch. Nasadnúť na vlak a vybrať si cestu do známa – neznáma. Rozhodnúť sa znamená konať v súlade s danou vôľou. Vesmír je ako cesta, ktorá má nespočetne veľa odbočiek, križovatiek, rýchlych, alebo pomalých ciest. Je jedno na ktorú sa vyberiete, všetky Vás naučia potrebné a zažijete stále niečo nové. Ako sme pred nedávanom písali o poslaní, alebo vôli duše. Rozhodnosť, alebo intuícia, volanie vlastného JA po poznaní sa Vás jemne snaží naviesť na túto cestu. Každý deň robíte rozhodnutia. Čo uvariť, čo si obliecť, kam ísť, ktoré slová povedať, alebo byť radšej ticho. Niektorí vravia, že slobodná vôľa neexistuje, že je všetko dané a človek len nasleduje a kráča po ceste životom.

Je veľa možností, je veľa ciest. V jednej, kde sa odovzdáme bohu, vesmíru, univerzu sa naša vôľa stáva ním spojená. Pri pohľade na naše spojenie s vesmírom a všetkým čo sme, prichádza možnosť rozhodnúť sa. Buď budeme konať na základe vedomostí, vedenia, videnia a vnímania. Tým sa staneme, zodpovedne a svedomito konajúcou bytosťou, alebo budeme žiť v starých energiách a necháme sebou  manipulovať. Čo s Vami rezonuje viac?

Zobrať s vlastnou vôľou rozhodnutie a vydať sa na cestu ďalej. Neprebádané územie v plnej kráse nekonečných možností. Veľa z Vás má v sebe, atribúty na ktoré ste sa ešte nepozreli. Rozhodnúť sa pozrieť na svoje danosti, skúsenosti a možnosti sú len na Vás. Nikto iný to za Vás neurobí. Tak prečo nezačať napríklad dnes. Vniknúť do kvantového poľa vlastných možností a nahliadnuť do vnútorného sveta. Vybrať si múdro a začať ich používať v tejto dobe. Pre spolupatričnosť v láske a Jednote toho kde sa nachádza Vaša unikátna bunka života.

V kvantovej úrovni je rozhodnosť spojená so spleťou všetkých možností. V kvantovosti sa môžeme rozhodnúť na základe prítomného nastavenia a naladenia na danú vibráciu. Rozhodnosť ukazuje možnosti. Do veľkej miery,  jedna je práve tou, ktorá je pre daný moment  vhodná.  Rozhodnosť je konanie.

Vedieť kam kráčať, čo robiť, cítiť a vnímať všestrannosť života otvára možnosti žiť šťastný život.

Nevedomosť a strach zatvárajú možnosti rozhodovania. Prijať strach a otvoriť sa múdrosti celého vesmíru znamená vybrať si lásku, ktorú nám život v každom okamihu dáva.

 

Nech pokoj a neha zahalí s láskou dnešný deň

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.