Kedy

Chceš zrušiť možnosti minulosti? Posuň sa a príjmy jej dôsledky v plnej miere. Či už za nich môžeš alebo nie, nie je to rozhodujúce. Všetky časti majú svoj zmysel sú krásou, láskou, vedomím. Sú jednoducho život, áno ten čo žiješ každým dňom. Každou chvíľou, kde počuješ vravu všetkosti, cez ľudí ktorí žijú nie len v radosti. Tešia sa, vadia, hnevajú, žijú v dualite všetkých prejavov. Aj ty si človek, ktorý dostáva sa do rovnováhy prítomnosti. Kde takmer už nie sú žiadne hnevy, kde zasialo šťastie svoje prítomné sily. Je možné tak žiť? Áno je, o tom je nová energia, vyrovnaná. Krásna, harmonicky prítomná v láskavej čistote a sile ducha cez prejav človeka.

Chceš zmeniť strachy budúcnosti? Pozri sa čoho sa obávaš, čoho sa strachuješ a nazri pod pokrievku polievky večnosti. Kde vytvoril si si to sám človek nádherný. Vezmi zodpovednosť, vezmi do hrsti všetky nádhernosti. Nie je sa čoho báť, len program mysle zmeniť. Vystúpiť z nevedomia a vstúpiť do plnosti jasného tvorenia. Už v dokonalej harmónii, v rovnováhe všetkých síl. Tam nastáva balanc. Tam nastáva pohoda. Veď nič sa nedeje, veď úplne sa všetko deje. V tejto chvíli v tomto jedinom teraz nájdeš celé stvorenie, nájdeš večné teraz.

Chceš zmeniť prítomnosť? Môžeš, no pozri sa najprv na jej úžasnosť. Pozri ako je vytvorená a čo jej chýba. Nazri cez svetlo duše a pozoruj jej vševedomia. Cez to čo vnímaš stále len teraz. Tam s bezpodmienečnou úctou pochopíš, že meniť nič nemusíš. No môžeš pridať vôľu prítomnú, ak tvoje ego to potrebuje. Môžeš preláskať určité vedomie. To ktoré ešte neosvetlilo svoje krásno prítomné. Prítomnosť sa zmeniť nedá. Tá už bola a tá stále trvá. Dokazuje svoju dokonalosť. Ukazuje svoju čistosť.

Teším sa tomu čo vidím. Teším sa tomu čo žijem. Vidím to, cítim, len sa v duši smejem. Za to čo tu na Zemi každým dňom žijem.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk