Kedy

Radostné sú chvíle, ktoré sú zažívané v prítomnosti. Dnešným kvantovým potenciálom vo všetkých časoch bude prítomnosť. Pochopiť a uľahčiť si žiť v prítomnosti nám dáva slobodu a podstatnú časť v tejto dobe do rovnováhy.  Prítomnosť, úplné a priame vnímanie deja, ktorý sa odohráva v okolí nášho bytia. Pri tom čo je teraz. Následná skutočnosť prichádzajúca a odvodzujúca sa z potenciálov prítomnosti. Pre myseľ, ktorá žila v doterajších štruktúrach minulosti a budúcnosti je ťažšie ju zastaviť a vnímať len to, čo je teraz. Je to postupný proces, ktorý nám dáva možnosti stiahnuť vedomie do svojho stredu a odpútať myseľ od jej nekvantových častí. Kvantová myseľ žije vo všetkých časoch naraz. Vidí potenciáli kam, kde, kedy a ako je ideálne sa dostaviť, alebo dopraviť. Stáva sa, že nevidí úplne jasnú cestu no cieľ je zreteľný. Cesta sa odkrýva potenciálmi jednotlivých rozhodnutí. Na každej križovatke vidíme kam ísť. Ktorá daná možnosť je pre naše rozhodnutie tá správna. Vnímať to, je cesta k majstrovstvu, konať tak, je majstrovstvo samé.

Pre zastavenie toku myšlienok a vystúpiť z neho nám pomôže ukotvenie sa vo vlastnom bytí. V kvantovej podstate nás samých. V našom strede. Tam okolie zanikne a stane sa našou súčasťou. Vonkajšie vplyvy sa stanú bezpredmetným a samotná úcta k vlastnej podstate k bytiu úplne prirodzenou. V danej energii, alebo úrovni dokážeme vnímať všetky okolnosti a možnosti. To je predmetom a to je podstatou kam kráčať a začať vnímať farebnosti a chute života v každom a všetkom.  Používať kvantovú myseľ je pre človeka úplne prirodzené, keď vystúpi z pohodlia starých vzorcov a presvedčení.  Vystúpiť znamená rozhodnúť sa kráčať ďalej a zanechať staré a nefungujúce pre náš individuálny rozvoj. Opustiť znamená oslobodiť sa od týchto dejov. Je to podobné tomu, keď sme opustili základnú školu a dostali sa na strednú. Je to tiež škola, máme  tam spolužiakov, učiteľov. Sú tam iné pravidlá, iné predmety, iné skúsenosti a predsa je to stále škola. Tak  ako je to aj život a jeho možnosti. Môžeme si udržiavať určité vzorce pohodlia a nerozvíjať sa, alebo ich pustiť a otvoriť sa možnostiam prítomným a zatiaľ nepoznaným.

Kvantová myseľ a slobodné dovolenie vlastnej podstate ísť ďalej nás nastaví na iný level zmien a nasledovaní. Je to dobrodružstvo, je to vášeň. Sú to prekvapenia a nádherné rozpamätania sa na to kým sme. Vedenie a videnie otvára možnosti rozvoja a vývoja nás samých obyvateľov planéty Zem.

Kráčaj tak rýchlo a tak pomaly ako ti je to prirodzené.

 Všetko je tu pre teba a to stále - Teraz. 

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.