Intuícia človeka

Poznávať samého/samú seba, vedieť ktorá časť reaguje a ktorá dáva impulz ku konaniu. Cítiť možnosti a vybrať si tú správnu. Chápať premenné a vidieť zmenu a pokrok vo všetkom. Intuícia, toľká to veda a či jednoduchý zmysel človeka. Dá sa to nazvať vôbec zmyslom, alebo je to naozaj len štruktúra, ktorá vedie človeka skrze pozemský život. Vodítko, ktoré ukazuje možnosti v neprestajnom kolese multi-energií. Kapacita jednotlivca potrebná pre kráčanie cestou jeho osudu.

Rozoberme si v jednoduchosti intuíciu. Je jedno či ste politik, duchovný vodca, liečiteľka, stolár, alebo viceprezident veľkej továrne. Každý jeden z týchto ľudí má intuíciu. Nezáleží čo, alebo ako to robia, vedie ich určité vlákno, pocit, vnem k určitým veciam, k určitým skutočnostiam, k určitým cieľom. Sú to ciele jednotlivca, ktoré si vybrala jeho duchovná časť pre pochopenie v jednotlivej časti života. Nabádajú ho aby vykonával, alebo krajšie povedané nasledoval určité činnosti, ktoré mu prinesú výsledný efekt zhmotnenia.

Intuícia je jemné tiché vlákno duše cez ktoré človek koná pre vlastné dobro a dobro všetkých. Dáva bokom rozum a načúva tichej skutočnosti duše. Tá ho vedie pre úplné pochopenie toho čo si vybral. Žiadne pochybnosti, žiadne lamentovanie, len kráčanie vpred a rovnosť všetkého. Či už je daná skúsenosť v akejkoľvek činnosti má pre danú osobu obrovský zmysel a podstatu. Intuícia nie je len duchovná, no má duchovný základ. V hmote prináša skúsenosti, ktoré pomáhajú pochopiť zmysel života. Prinesie mu uvedomenie a cestou k nemu ho vedie práve intuícia.

Hovorím tomu aj najkratšia cesta pre zhmotnenie snov. Priama cesta k osvieteniu. Jednoduchosť pretavená do jemnosti a zároveň skutočnosti každého človeka. Čo sa vám deje ak počúvate intuíciu? Život je ťažký, strnulý, alebo cítite ľahkosť a šťastie. Máte podporu od daných štruktúr, ktoré ste si vo vševedomí vybrali. Intuícia je hlas duše – ducha, ktorý spolupracuje v širšom merítku a ukazuje priamu cestu domov. Do slobody ducha, do uskutočnenia všetkých skutočností.

Počúvaj tichý hlas intuície, vnútorný pocit, ktorý je unikátny len pre teba. Ty vieš, ktorý to je pocit, ty vieš, ktorý je to vnem. Nauč sa to a vycibri si ho k úplnej jemnosti a dokonalosti, nech vieš.

Pre dnes vo vyjasnení a prežiarení všetkého čo je, deň sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk

 

Vďaka

Ahojte priatelia, čitatelia, spolutvorcovia, známi aj neznámi 5.7.2017 končí platnosť stránky Kvantový potenciál.

Nazbieralo sa vás krásny počet bytostí, ktoré viac menej pravidelne čítajú tieto riadky.

Veľa z vás mi ďakuje a hovorí, že mám v tom pokračovať naďalej. Motivácie, posolstvá, vhľady, možnosti, potenciály vševedomia prenášané cez slová - energiu prítomnosti.

Pokračovať ďalej, alebo nechať týchto vyše 500 článkov žiť vlastným životom? Čo vy na to? Som za každú spätnú väzbu, hlavne nech je pravdivá a úprimná. Niekedy stačí aj like.

Pre pokračovanie je potrebná suma: 190,35 € na 2. roky. Aby som zaplatil webnodu za používanie atď.

Posledný rok bol zaplatený od dvoch darcov, ktorí mi pomohli oživiť túto doménu a tým aj pokračovať v posolstvách.

Ak ste sa rozhodli pomôcť a podporiť tento projekt naďalej. Pošlite ľubovoľnú čiastku na č.ú. a napíšte do poznámky (KP-kvantový potenciál)

IBAN: SK72 8360 5207 0042 0314 9428

S vďakou a úctou Braňo Rybička