Iné civilizácie

Pokojný nový deň prajem všetkým. Človek od pradávna hľadal pravdu a bažil po poznaní. Cez vieru, náboženstvá, cirkvi, sekty, spoločenstvá, krúžky, skupiny sa ľudia stretávali aby si navzájom zdieľali vlastné skúsenosti zo sveta, ktorý nie je úplne očami viditeľný. Poprední ľudia v daných stretnutiach predávali múdrosti, ktoré pomáhali všetkým rozvinúť ich kvality a rozšíriť ich vedomie. V dobe temna – kalijuge to bolo oveľa ťažšie dostať sa za prah hmotného sveta. Boli k tomu potrebné byliny, techniky a dlhoveké skúsenosti, ktoré prinášali čistý kanál a spojenie so zdrojom. Stále to tu bolo, aby sa civilizácia v dobe temna posúvala skrze tie najhutnejšie skúsenosti, ktoré boli možné dosiahnuť.

Teraz je to úplne iné, človek ak chce a rozhodne sa. Dostane úplne všetko na tanieri. Priamo bez sprostredkovateľov a iných duchovných majstrov. Je to doba zodpovednosti a pravdy k sebe. Vzatie životné opraty do vlastných rúk a vstúpiť naplno do plnohodnotnej časti vnútorného JA. Pomoc tu stále je aj bude. Sme predsa bytosti jednoty, navzájom prepojení so zdieľaním a radostnou podporou. Učenie funguje a ešte bude kým sa frekvencia Zeme navýši na jej maximum. Teraz sme sa len odrazili od dna v pomyslenom dianí galaktického charakteru. Je čas naplno vstúpiť do zlatého veku a otvoriť sa všetkým zázrakom, ktoré táto doba prináša.

Stretnutia s bytosťami z iných svetov tu boli od nepamäti. Či už v duchovnej podobe anjelov a svetelných bytostí. Alebo mimozemských civilizácií, ktoré prichádzajú z iných dimenzií na lietajúcich tanieroch. Každá jedna bytosť, ktorá prichádza do nášho časopriestoru sa príde učiť a príde učiť. Sme na počiatku vzletu našej civilizácie, akoby sme ešte len opúšťali prvý stupeň základnej školy. Aby sme sa naplno začali učiť pracovať s energiou mysle, vedomia, živlami a navrátili sa do rovnováhy s planétou Zem. Začíname chápať postupne ekologické vplyvy. Učíme sa žiť v symbióze s prírodou v tomto veku. Postupne k tomu dospejeme aj vďaka pomoci iných vyvinutejších civilizácií.

Väčšina iných civilizácií vibruje na úrovni 5D a vyššie to znamená na úrovni Jednoty. Kde ich prirodzená úcta a láska k celému stvoreniu dopomáha k zdieľaniu vedomostí a obohacovaní sa navzájom. Pri vtelení na Zem je to o unikátnosti a cite. Slobodnej vôle a pestrosti krás, ktoré prináša táto planéta. Skúste nachvíľu pustiť uzdu fantázie a nechajte svoju dušu voľne putovať galaxiou. Koľko ďalších obývaných planét nájdete. Vesmír je plný života, stačí len správne hľadať a nachádzať.

Život je večný, plný a nekonečný, mení sa a transformuje, vzniká a zaniká, hľadá svoj obnoviteľný zdroj aby využil svoj potenciál na maximum danej energie.

Pre dnes v jednoduchosti všetkých krás, deň sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk