Hlboké prepojenie

Sťažeň na lodi ju udržuje celú v rovnováhe. Slúži k tomu, aby mala loď stabilitu a vyrovnanosť. U človeka to je prepojenie so sebou samým. S tou časťou, ktorá je v hmote a zároveň v duchovnej strane života. Sú prepojené a predsa o tom nie stále človek vie. Postupne zvedomuje svoje časti a dostáva sa do rovín plnších, hlbších, viac viditeľných a prejavených vo všetkých formách. Jasnosť a vedomie je v tom čo sa deje.

Prepojiť sa so sebou môže mať pre každého človeka rôzne podoby. Niekto sa odovzdáva bohu – životu. Iný dýcha do svojho stredu. Ďalší sa snaží zachytiť prázdno v mysli a v spojitosti s týmto bodom a nachádza tam všetko. Iný človek vníma prepojenie skrze všetko, vníma prepojenosť a súčasť toho ako veci fungujú a čo v tom všetkom má robiť on sám. Vie kam patrí a čo sa mu deje, a hlavne prečo sa mu to deje. Ďalší prepájajú vyššie ja s nižším ja. Vytvárajú medzi nimi vedomí most, ktorý spojí ich život v hĺbke. Meditácia, tanec, uvoľnenie, pozorovanie, pochopenie. Všetky tieto skutočnosti dostávajú bytosť človeka do prítomna a zároveň do seba. Do prepojenia a poznania toho kým vo svojej podstate je.

Deje sa to postupne. Rýchlejšie aj pomalšie. So stresom, alebo dôverou. S odovzdaním, alebo tlačením. Voľnosť a cesta do hĺbky vlastného bytia, je láskavá. Citlivá, jemná, vnímavá a pokojná. Nedá sa na ňu tlačiť ani chcieť niečo urýchliť. Ak tlačíme veci nejdú hladko, pustime tlak, jemne tak akurát. Nech sa deje čo sa má diať. Tlačiť na život je ako tlačiť na pílu. V jednom momente praskne a môže spôsobiť bolesť. V pružnosti, voľnosti a konaní s týmito atribútmi sa človek dostáva do svojej hĺbky. Postupne v pohode s vedomím, že všetko sa deje tak ako má. A tam kde tlačím len vytváram tlak, ktorý bude skôr či neskôr vypustený rôznorodým spôsobom.

Dýchaj zhlboka človek milovaný, dýchaj a pozoruj a užívaj si veci, ktoré tvoríš. Sú nádherou, sú krásou, sú čistotou vo svojej plnosti večného vedomia všetkého.

Pre dnes v poznaní hĺbky seba, deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk