Ekológia Zeme

Prajem krásny deň všetkým. Dnes budem písať o pokračovateľoch evolučného diania na Zemi o nás. Nie sme prvá ani posledná civilizácia, ktorá sa prišla v evolučnom skoku učiť múdrosti duchovných rovín v hmote. Sme tu pre pochopenie zákonitostí hmotných a hlavne duchovných. Žiť s nimi v súlade a dávať im pravé pomenovanie a náležitosti. Dôležitosť a vážnosť má v tom všetkom len čiastočnú mieru, radosť a hravosť má v tom tú pravú podstatu. Vedieť používať dary unikátnosti k naplneniu božského diala celého stvorenia je kľúčom k stúpaniu v evolučnom kroku. Len jednotlivec môže vystúpiť zo strachov nevedomia v danej chvíli v danom nacítenom okamihu. On je cestou pre seba a všetkých.  Je tu miera a skúsenosť v iných formách, kde sa človek dozvedá o tom ako funguje život, o tom ako funguje vesmír, o tom čo je to energia. Základy pre uvedomenie si vlastnej sily, pochopenia a následného žitia. Bez toho sa jednotlivec neposunie. Bude len zápasiť s nevedomosťou a vnútorným bojom. Pochopiť spojitosť so všetkým môže priniesť vyslobodenie a následné čisté konanie.

Zem – Gaia – Terra – pomenovanie pre bytosť, ktorá je živá. Ukazuje nám svoju skutočnú tvár takú aká je. Má v sebe tajomstvá, ktoré nevidí celá spoločnosť, ktoré sú otvorené všetkým a predsa jej podstatu cítia otvorené srdcia. Milujúce a chápajúce podstatu človeka na Zemi. Zem je bytosť, ktorá nás napája a navracia k našej sile duše a rovnosti vo vesmíre. Dáva nám všetko čo potrebujeme pre život na nej. Všetko čo vôkol seba máme je z nej. Preto jedno jemne mylné uvedomenie je, že jej škodíme, alebo ubližujeme. Áno škrabeme, rýpeme, hĺbime, staviame, rúbeme, sadíme, žijeme v kolobehu ľudských vlastností v ktorých sa učíme žiť. No sú tu aj iné možnosti. Čisté zdroje, čistý vzduch, čistá voda, energie solárne, veterné, vodné, využívanie morských prúdov atď. Všetko napreduje a poviem vám jednu dôležitosť. Ak by sme robili toho viac ako to Zem zvláda, zastaví nás a bude to veľmi citeľné.

Na Zemi je veľmi veľa milujúcich bytostí, ktoré jej pomáhajú. Na Zemi je veľmi veľa bytostí, ktoré s ňou spolupracujú na všetkých úrovniach. Na Zemi je večné vedomie lásky a mieru, ktoré vie, že cesta po ktorej v dnešnej dobe kráčame sa v jednom okamihu zmení a človek pochopí svoje konanie a zmení ho na podpornú fázu evolúcie. Dôverujme životu a jeho božskej dokonalosti. Pridávajme každým dňom svoj diel lásky a vďačnosti kým sa celá táto krásna civilizácia zmení k skutočnému raju na láskavej planéte Zem.

Pre dnes v láskavom objatí Zeme, deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk