Dobrý deň

Dôvera – Odovzdanosť

Krásny deň prajeme všetkým. Pre dnes si povieme viac o aspektoch dôvery a odovzdanosti. Človek má v sebe prirodzenú dôveru. Pokiaľ dôvera nebola naštrbená vonkajšími vplyvmi rodičov, priateľou, učiteľmi atď. V takom prípade sa vytvorí malý červík pochybnosti, ktorý človek počúvne a tým mu dá pozornosť a začne sa nabaľovať. V opačnom zdravom prípade  jedinec jednoducho vie kým je a dôveruje si nech okolie rozpráva čo chce. Dôvera je dôležitou súčasťou v tvorení. Dáva nám možnosť dokonale a postupne vytvoriť vlastný obraz, ktorý cítime, alebo vnímame. Dôvera vo všetko a úplnú dokonalosť vesmíru a celého stvorenia, uvoľňuje strach, pochybnosti, obavy a necháva život tvoriť cez naše jedinečné potenciáli.

V odovzdanosti to je trošku ináč. Odovzdaním sa dokonalosti a dôvere. Vytvárame pasívnu možnosť posunu v našom živote. Čomu sa odovzdávame? Aby to myseľ pochopila, srdce vedelo a telo zažilo. Odovzdávame naše malé časti, ktoré sú oddelené od dôvery. Odovzdávame sa sebe samému. Naše nižšie Ja sa odovzdá vyššiemu Ja. Je to výmena v rolách. Kde ego prestane byť pánom a božské Ja preberie opraty. Ego tú stále bude no bude sluhom v pomáhaní tvorenia toho čo si vyššie Ja praje, alebo tvorí. Pýcha nahradí Jednotu. Oddelenosť vstúpi do Jednoty. Pochybnosti nahradí dôvera.

Zdravá sebadôvera je cestou k slobode. Vedieť to kým sme a čo tvoríme. Pre vlastné blaho a blaho všetkých. Dôverovať si každou bunkou. Každou časťou celého tela, duše, mysle. Dôvera v odovzdaní dokonalosti a jednoduchosti. Nasledovaní a bytí.

Dôvera v kvantovej rovine spája, zhlukuje potenciáli a dáva im energiu - silu na uskutočnenie. Ukazuje sa to ako epicentrum svetla, kde všetky energie, ktoré  sú vytvorené sa spájajú v jeden zhluk. Následná vôľa presunie časť tejto energie na potrebné miesto. Kde sa rozhodneme tvoriť danú skúsenosť s dôverou.

Dôvera v seba, každé slovo, zdravú myšlienku. Z nás robí vedomou bytosťou. Zodpovednou za konanie a tvorenie. Stávajú sa z nás bytosti, ktoré vedia prečo sú na tejto planéte a aké sú ich možnosti.  Zdravá sebadôvera je potrebná pre život tak ako je láska hybnou silou.

Dôverovať si vo všetkom je základom pre šťastný život

 

Príjemný  deň v dôvere sa dej

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.