Dobrosrdečnosť s láskou

Srdce

Príjemný deň prajeme priatelia. Dnes sa v pozemskom raji dejú vianoce. Oslavuje ich veľa ľudí z rôznych končín. Rodiny sa najbližšie dni stretnú a pozdieľajú svoje zážitky. Pocítia spolupatričnosť, radosť, pohodu, lásku a úctu jeden k druhému.

V dnešnom kvantovom potenciáli si povieme viac o niečom výnimočnom a predsa obyčajnom. Je to srdce. Stred duše spojenej s Jednotou, Vesmírom, Bohom.  Čo to vlastne znamená žiť život so srdca. Byť v srdci. Cítiť svoj stred. Vnímať ľahkosť a čistotu. Keď ešte kráčal Ježiš na pozemskej pláni tiež vravel, žite v jednoduchosti so srdca. Milujte všetkých a všetko. Od vtedy prešlo veľmi veľa rokov. Potenciál Zeme sa zmenil. Doba pokročila. No niečo stále ostáva. Spojenie s našou podstatou, tým kým sme. V tom odkiaľ prichádzame. Je to čisté, také aké je.

Veľa učencov, majstrov, učení a múdrostí hovorí o srdci ako strede našej podstaty. Pozrime sa na to úplne jednoducho zdravým rozumom. Čo je srdce? Pre jedného je to orgán, ktorý pumpuje život do celého tela. Pre iného je srdce spojené so srdcovou čakrou. Stredom bezpodmienečnej lásky a energetické centrum. Srdce býva symbolom lásky. Srdce znázorňuje dve polovice spojené v jedno. Vraví sa tiež, že sú to dve časti ženského lona spojeného v jedno. Žeby ženská jemnosť a láskavosť. Hm, koľko možností a koľko úrovní. Každý si vyberie tú svoju, alebo len letmo prejde cez všetky a podstatu nájde v sebe. Tak. Áno, to je to pravé, ako nájsť čo vlastne srdce znamená.

Srdce je kľuč, kľúč k pokoju, mieru a vlastnému poznaniu. Dáva možnosti v nasledovaní a odovzdaní svojho ega, roztrúsenej mysle. S ním sa myseľ spája a dáva jasnosť, čistotu a ľahkosť bytia. Žitím cez srdce sa človek stáva viac láskavým, nežným, srdečným, úctivým, šťastným.

V kvantovej rovine je srdce, už otvorené cíti a vníma možnosti v nasledovaní. Nie je to potenciál energetického aspektu. Je to stav bytia, kde človek – bytosť vidí a vie, všetko aktuálne potrebné pre jeho vývoj a rozvoj.

Žiť život so srdca znamená, žiť život s láskou. Čistou bezpodmienečnou, slobodnou. Takou aká božská láska je. Kde sa človek do nej navracia a necháva plynúť zázraky života vo všetkých jej formách.

Užívajme si život so srdca nech láska otvorí všetky možnosti.

 

V srdečnom a radostnom dni láska sa dej.

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.