Dnešná krása

Krása

Drahí priatelia v dnešnom dni si povieme o kráse. Čo znamená krása a jej potenciál v kvantovej úrovni. Každý z Vás už počul to slovo krása. Minimálne vo fyzickej rovine si to ľudia často krát hovoria. „Aká si krásna rodná Zem moja.“ „Aké máš krásne vlasy dcéra naša.“ Podporujeme krásu tam kde ju vidíme. Naučili sme sa čo je pekné a čo škaredé. Umením je vidieť krásu tam kde ju druhý nevidí. V tom sa dnes pozrieme hlbšie pod zúbok. Definícia krásy asi nie je. Je to veľmi subjektívny vnem, kde sa určité veci, objekty páčia a dávajú ten pojem kráse. Čo znamená krása pre Vás? Viete vidieť krásu vo Všetkom?

V čom tkvie tento potenciál. Pozrieme sa na niekoho fyzickú podobu a nevidíme jeho krásu. Pozrieme sa do hĺbky, zahľadíme do očí a ukáže sa nám minimálne jedna vec, ktorá táto osoba v sebe má. Prestať súdiť obal a hľadieť pod rúško tajomna. Tam kde sú skryté krásne veci vo všetkom. Nájsť bez hľadania a vidieť ju vo všetkom. Tak sa zamilujeme do života a budeme tak každým dňom zažívať krásu tohto daru. Vidieť všetko so zdravým pohľadom. Vidieť a vnímať to srdcom dušou. Nechať vyvstať „škaredé“ veci a nájsť v nich to krásne. Prestať postupne posudzovať a nájsť To božské vo všetkom. Je to potenciál s ktorým sa nám zmení pohľad na celí život. Je to možnosť, ktorá nás rozjasní a otvorí.

Kvantová časť krásy vidí veci také aké sú. Nie len fyzickým zrakom, ale všetkými zmyslami. Vnímané otvorenosťou a skutočnou podstatou života. Pozrite sa na seba v zrkadle a nehľadajte fyzickú krásu. Choďte do unikátnej časti vo Vás, ktorá má niečo špeciálne. Ak to nájdete pozdvihnite to a prijmite ako svoju súčasť každodenného života. Je to Vaša prednosť. Je to Vaša krása na ktorej môžete stavať život.

 

Byť láskou znamená prijať svoju unikátnu krásu.

Pre krásu a lásku v tomto dni.

 

Prijal: Braňo Rybička

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.