Dnes v otvorenosti

Láska – Milosť - Jednoduchosť

Dobrý deň priatelia, rodina Zeme. V dnešnom dni, ktorý preniká do hĺbky a podstaty našich možností je otvorením poznania, láskavosti a radosti. Poznania a jeho potenciál sa skladá z rôznych možností, ako k nemu dospieť a uvidieť pravdu skrze vlastné skúsenosti. Niektorí z Vás ho veľmi dobre poznajú zažili ho cez bolesť, utrpenie, choroby. Život im ukázal, že je potrebná zmena a úplná transformácia myslenia a žitia, aby uvideli pravdu, ktorú teraz žijú ako jednotnú a vedomú. Pre iných, ktorí hľadajú a otvárajú svoje možnosti, je potrebné si dať pozor na pýchu a prílišné ego, ktoré v oddelenosti tvrdí (viem všetko). Je to pasca, ktorej sa treba vyvarovať a byť úplné bdelí v myšlienkových formách a samozrejme slovách, ktoré používate. Otvorenie sa poznaniu je otvorením sa podstate a pravde celého vesmíru. Znamená to vystúpiť z pohodlia nevedomosti a pokračovať v skúmaní sebapoznania a možností života. Zdokonaľovať božskú oddelenosť v nás a rozvíjať celok cez vlastné sebapoznanie. Veľa z nás to každý deň tak žije. V určitej fáze sme sa rozhodli, že vstúpime do možností vzostupu a tím sme sa rozhodli o posun do vyššej roviny poznania. Spomíname si na veľa skúseností a poznávame nové, ktoré sa na Zemi dejú prvý krát. Pomáhame ich rozvíjať skrze vlastné uvedomenia a múdrosti. Potenciálom pre dnešný deň je možnosť otvoriť sa poznaniu skrze lásku – milosť – jednoduchosť.

Láska je hybnou silou, vnímame ju ako svetlo, alebo energiu, ktorá podporuje, hladí, pomáha nám, aj iným naladiť sa, uvoľniť  a láskať každým dňom naše životy. Nevravíme o láske medzi mužom a ženou.  Láska pre poznanie prichádza zo Zdroja od boha z jadra vesmíru.  Tá je silou transformovaná na úplné poznanie, ktoré v synchronicite používa kvantové atribúty, postupným načasovaním daných možností v rozhodovaní nás samých.  Láska je pre ľudí pomenovaná preto, aby mali čo uchopiť, aby bolo za čím kráčať, čo použiť. Ako by ste sa rozvíjali ak by ste nemali lásku? Čo by bolo pre vás tou motiváciou alebo ťahúňom? Je to energia stvorená pre videnie cesty a nasledovanie jej.

Milosť a jej atribút bol od nepamäti používaný na Zemi. Milosť je oslobodenie sa od minulosti našich vlastných skúseností, akéhokoľvek formátu. Je to úplné prijatie a očistenie všetkých uzlov, strachov, ubližovania, nevedomosti, hnevov, agresii, nepráva atď. Koľko krát ste počuli slovné spojenie. „Bože daj mi milosť“. V tej chvíli sa používa kvantový nástroj, ku ktorému sme dospeli našou cestou a poznaním. Milosť je najsilnejší očistný nástroj, ktorý pomáha v tejto dobe opustiť staré a otvoriť sa novému. Použiť ho skrze zvnútornení stav bytia, skrze vlastný zdroj, očistí procesy vo všetkých úrovniach. Dá sa to prirovnať ku odpusteniu, no je to silnejší a hlbší nástroj očisty.

Kvantová myseľ a jej atribút jednoduchosti používa prítomnosť ako kľúčový bod k otvoreniu a transformácii. Evolujeme k tomuto atribútu postupne so slobodnou vôľou a možnosťami, ktoré sú nám ponúkané vlastným poznaním. 

Strach, hnev a obavy sú také isté, ako láska, radosť a mier. Sú tým istým v jednote. Bez prijatia nenastane transformácia. Sme jedným no výber je na nás. Výber možností tvorenia našich životov. Všetko je tvorené z celku. Nič nie je oddelené, ani strach, ani láska. Sú len v inom frekvenčnom poli a je na nás, v ktorej úrovni vedomia si prajeme žiť. Milujme bez posudzovania, bez príčin, bez podmienok. Každý má to, čo si vybral, preto je  jeho skúsenosť a zážitok života  duše unikátna.

Láska je ako vánok, ktorý hladí našu dušu na ceste domov.

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.
 

Napísal: Braňo Rybička