Dnes v bytí

Otvorenosť

Drahí priatelia prajeme všetkým príjemný deň. Dnešným kvantovým potenciálom je otvorenosť. Otvorenosť k veciam vo Vašom okolí. Otvorenosť k prijatiu a dávaniu. Otvorenosť k vlastnej prirodzenosti a podstate duše, mysle, ega, univerzu, bohu, svetlu, všetkému. Otvorenosť je prijímajúca energia, ktorá vníma možnosti a dáva im ucelený potenciál. V začiatkoch je prítomná štruktúra a možnosti a potenciálny cieľ sa ukazuje veľmi ľahko dosiahnuteľným. Život ukáže v najbližších dňoch, týždňoch, alebo mesiacoch, ako sa tento potenciálny cieľ bude vyvíjať. Či naša otvorenosť tejto voľbe bude nasledovať, alebo zmeníme možný cieľ – skúsenosť. Tým sa náš život úplne zmení a vydáme sa inou cestou.

Otvorenosť k sebe samému, je o úprimnosti, čestnosti a pravde k tomu čo sa nám v živote deje. Vidieť a otvorene o tom hovoriť, zmeniť poprípade len prijať je oslobodzujúce. Ľahké a radostné posunutie o krôčik ďalej (bližšie) k nášmu stanovenému snu.

Otvorenosť sa spája aj so srdcom. Byť otvorený voči druhým s ktorými sa stretávame nám ukazuje to kto sme. Máme vo svojom okolí ľudí rôzneho veku, pohlavia, stavov, skúseností. Z každej situácie, alebo životnej skúsenosti sa dá poučiť a ísť ďalej. Pochopiť prečo sa mi to dialo, chce dostatok otvorenosti a úprimnosti k sebe. Vystúpením z toho sa časom vytvorí nová možnosť, ktorú buď nasledujeme, alebo zostaneme v starej štruktúre pokiaľ sa nám nestane iná udalosť v inej forme, ktorá nám jasne ukáže, že je čas ísť ďalej. Počúvnuť včas volanie duše je oslobodením. Otvorené srdce je láskavé prijímajúce a dávajúce bez podmienok a chcenia.

V kvantovej úrovni je otvorenosť vstupnou bránou k individuálnym možnostiam duše. Možnosti nie sú obmedzené, sú nekonečné. Je len na našom vnímaní, ktorú si vyberieme. V danom čase a priestore.  Vybratím voľby, sna, túžby, možnosti sa naladíme na danú skúsenosť a vytvoríme most medzi týmito časovými úsekmi. Vybrať si „správne“ na križovatke života chce dostatok otvorenosti a úprimnosti k sebe.  

Otvorenosť v živote oslobodzuje a udáva ľahkosť

Láska je otvorenosť, prijatie aj dávanie.

 

 

Prijal: Braňo Rybička

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.