Dnes a takto

Prajeme Vám príjemný ďalší deň na pozemskej pláni. Dnešný potenciál hovorí o podstatnej časti v  nás. Hovoríte tomu dobrosrdečnosť. Znamená to vyjadrenie vlastnej lásky ku ostatným a taktiež k sebe. Dobré srdce tvorí život na základe lásky a pomoci druhým. Je to potenciál, ktorý sa postupne buduje, alebo je už vytvorený predošlými životmi. Má ho v sebe každý, pozná ten výraz a slovné spojenie. Je to súčasťou duše v balíku pozemských nástrojov. Dobrosrdečnosť je v spojení s kristovou energiou  jasná prirodzenosť. Dáva možnosti ducha tvoriť cez dušu a rozsievať svetlo pre tých, ktorý ho potrebujú resp. nepotrebujú, ale dostávajú čisté svetlo zdroja božskej energie pre ich nasledovnú transformáciu a vlastné pochopenie. Dobrosrdečnosť je láskavosť, hladiť tých, na ktorých sme niekde a niekedy pozabudli. Nehľadať ich, len jednoducho nechať vyplávať tie časti našich priateľov, známych, rodinných príslušníkov na ktoré sme sa niekde v našich životoch hnevali. Použiť kvantovú myseľ a dať všetko do rovnováhy, spracovať hnev prijatím a dobrým srdcom. Prepísať záznam hnevu a dať tomu celému odpustenie. Vieme to spraviť, ak sme otvorený tejto možnosti. Prijatím a zodpovedným konaním v dobrosrdečnosti posúvame vlastné bytie do väčšej slobody a sebelásky. Dobrosrdečnosť je naša cnosť. Cnosť tvoriť, žiť a byť v jednote so všetkým vôkol nás.

Kvantovou časťou v nás vieme vyvážiť tie aspekty,  ktoré sú mimo lásky. Mimo rovnováhy. Tam kde je hnev existuje aj strach. Tam kde je svetlo existuje aj láska. Navýšiť vlastnú vibráciu vďaka dobrosrdečnosti je ľahká cesta v odovzdanosti. Odovzdať bôle a strachy, prijať ich ako súčasť balíka a učenia a v slobodnej vôli ich múdro a s radosťou transformovať. Kvantová časť v nás vidí jasné možnosti. Vidí a vníma ľahkosť, zodpovednosť a možné konanie. Rozhodnutie je stále na nás. Či vystúpime z pohodlného kola a začneme robiť veci, ktoré sú našej podstate známe. Očistiť cibuľu a pozrieť sa do jej vnútra, do úplného jadra nás. Slobodne s dobrým srdcom k sebe a všetkému v tomto svete. Nechať kráčať každého svojou rýchlosťou a dovoliť si byť sám sebou. Unikátny a predsa rovnaký ako všetko navôkol. Nachádzajúc v sebe prapodstatu všetkého v hĺbke vlastnej bytosti.

Potenciál pre dnešný deň nám dáva hĺbku a ľahkosť zároveň je do dobrosrdečnosť v spojení s jednoduchosťou.

Pre úsmev na tvári a radosť v srdci 

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.