Deň pokoja

Životné dielo

Prajeme nádherný deň priatelia, dnes opäť vyšlo slnko na pozemskej pláni a rozžiarilo úsmevy na tvárach ľudí. Vidia svoj ďalší deň v ktorom zažijú zázraky vo všetkej kráse. Dnešný kvantový potenciál nám povie viac o ceste, životnom diele, snoch, poslaniach, ktoré si duša dá pred tým ako na Zem v stúpi. Sú to úlohy, ktoré chce zažiť a užiť si ich v rôznych dejových líniách. Začne ich žiť ak odhodí závoj strachu a vydá sa na cestu srdca.

Je to presne o tom, žiť to čo cítime, že máme. Nech je to čokoľvek, je to tá unikátna úloha, alebo  poslanie, ktoré sme si vybrali. Je veľmi veľa možností a každý má to svoje jedinečné. Väčšinou to vie len duša sama, čo robiť má ako a kam kráčať. No zažíva rôzne dejové línie a skúsenosti, ktoré ju k tomuto deju tlačia, alebo naopak oddiaľujú.  Nie je to stopercentne podmienené. Poslanie sa môže zmeniť, duša si môže vybrať iný smer, inú skúsenosť. No väčšina z toho čo bolo predom vybrané má určitä podstatu a cieľ v celkovom spoločnom diele.

Vieme, že čas existuje v rôznych smerom. Buď lineárny hodiny, minúty, sekundy, alebo kvantový prítomný, minulosť, budúcnosť, prítomnosť tvorí jedno. Tak je to aj s vôľou duše, ktorá sa rozhoduje ako bude žiť. Žije v oboch časoch, no prevahuje buď jedna, alebo druhá.

Napojením sa na poslanie môže nastať spontánne prirodzene s ľahkosťou bez chcenia, alebo hľadania. Jednoducho tak človek žije a pokračuje v tom prečo sa na Zem dostal a čo si vybral.  V iných možnostiach sa človek odovzdá prúdu a dovolí nech ho zavedie dokonalosť a vôľa k jeho poslaniu, prestane hľadať a dôveruje v silu vesmíru a dokonalosť synchronicít. Môže aj racionálne začať hľadať, v nekonečnej spleti pozemských možností a niektorá ho intuitívne pritiahne. Je veľa možností a len tá Vaša je tá správna pre Vás.

Každou skladačkou, odhodlaním, rozhodnutím tvoríme vlastné unikátne životné dielo, ktoré po skončení etapy tohto života si zoberieme so sebou, ako zážitok a skúsenosť nami prežitú. Odložíme telo a v kvantovej úrovni pokračujeme ďalej našu vesmírnu púť lásky.

 

Šťastie nech napĺňa vaše srdcia všetkých a celý život láska sprevádza.

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.