Dej prítomný

Odovzdanie – postupnosť

Príjemný deň prajeme priatelia, všetci tí ktorí vedia, že je čas zmeniť aspoň maličkú časť seba a otvoriť sa poznaniu. Dnešný kvantový potenciál bude hovoriť o následnosti, postupnosti, synchronicite a odovzdaní. Sú to potenciály relatívne nové. Používané väčšinou východnými vedomosťami a múdrosťami. Sú preto rozdielne od západných múdrostí a vedomostí, lebo sa rozlišujú v podstate života – bytia. Jednoduché Ježišovo učenie hovorí: proste a bude vám dané. Čo si požiadaš to dostaneš. Východné učenie vraví zbav sa chcenia a všetko k tebe príde. Jedno aj druhé učenie má svoju podstatu v pochopení. Aj keď si protirečia majú svoje jednoduché vysvetlenie.   Západné funguje v jednej rovine vedomia a to druhé v ďalšej. Koexistujú spolu a dávajú zmysel a podstatu všetkému.

Dnes si ich skúsime použiť obe. Zažiadame si určitú vec, jednoduchú, napríklad jablko, precítime ju v celom tele a vyšleme myšlienku spojenú s emóciou. Prosím si jablko. Energia vystrelila do vesmíru a koleso vedomia sa rozhýbalo našou vôľou. V druhom aspekte si požiadame niečo iné všeobecnejšie  s aspektom odovzdania. Ďakujem, že mám dnes všetko čo potrebujem. Energia tvorenia tiež rozprúdila koleso vesmírne. Aj jedno aj druhé má čo to robiť s tvorením. Akurát východné učenie, alebo Budhove nepotrebuje konkretizovať, je do určitej miery zbavené, alebo pochopené foriem mysle. Vyčistilo nálepky a prívlastky a pochopilo, že vedomie je celok. Čím menšia miera pomenovania a stotožňovania s myšlienkami, tým väčšie vnímanie Jednoty a rozšíreného vedomia.

Je to len základný princíp pochopenia. Skrytý  význam otvára možnosti. Odovzdanosť znamená pustenie myšlienkových štruktúr, pustenie myslenia, ktoré prestalo byť konštruktívne. Ako by sa Vám páčilo používať myseľ, len na to potrebné. Mať pokoj a ticho a tvoriť na základe vlastnej vôle. Odnaučiť sa myslieť je základným pilierom nového vedomia. Odovzdať sa prúdu a plávať s láskou a vlastnou vôľou v perejách, aj tichých vodách. Užívať si život v jeho pestrosti a vedieť držať pádlo silne a s vedomým. 

 Je to prirodzený proces synchronicít, ktorý nás zavedie k vybranej možnosti danej skúsenosti. Intuitívne bytie spojené so zdravým rozumom. Ľahkosť v múdrosti vlastných poznatkov.

Odovzdávam čo mi prestalo slúžiť a opúšťam všetko pochopené. Vytváram tým miesto na nové a nepoznané. Pomyselná šálka poznania sa ukladá do trezoru – srdca,  všetkých  cenností a pozemských zážitkov. Prichádzajú nové a s radosťou sa im otváram.

 

Pre nádherné prítomné chvíle v tomto dni.

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.