Čo robiť so strachom

Prajem krásny deň všetkým. Prinášam posolstvá takmer každým dňom. Väčšinou sú o vystúpení a kráčaní cestou hore. Do vyšších rovín energií, kde sa nachádza prirodzené šťastie a láska. Dnes si povieme o tom čo robiť so strachom. Prečo je tu, aké má kvality a ako sa z neho poučiť a pochopiť ho. Ako už vieme všetko je o energie. Preto rozdeľovať niečo na dobré a zlé, môže človeku len rozdeľovať život na menšie a menšie hry. Ak sa naučíme veci spájať pochopíme, že všetko v našom života má svoje miesto a prináša nám dané poznanie. Tak ako aj strach priniesol človeku veľa a aj keď sa to javí akokoľvek nepríjemne, prináša to silu a slobodu.

Prvým uvedomením v energii strachu je uvedomenie si, že je to len energia nami vytvorená. Takže nasleduje druhé uvedomenie, že ju môžeme tým pádom aj zmeniť, keď sme si ju sami vytvorili. Zmena nastáva v tom, že strach ako taký je len prejavom v pochopení vecí, ktoré neprijímame alebo vytesňujeme zo života. Nechceme toto, nechceme tamto, bojíme sa toho, máme strach z tamtoho. Je dobré mať dostatok sily a pozrieť sa na dané energie. Prečo ich zo svojho života vytesňujeme, čo nám majú priniesť a prečo ich nechceme. Môže to byť skrytá fóbia, panický strach, nevedomosť, minulý prežitok. Všetko sa dá zmeniť na takú energiu, aby sa človek oprostil od strachu a posunul sa vyššie do rovín slobody, uvedomenia a poznania.

Vedieť spracovať vlastné strachy, chce naozaj silu a odhodlanie. No pamätajte nikto to za vás neurobí. Pomoc môže prísť zvonku aby sme danú energiu spracovali. No zodpovednosť za vlastné tvorenie ostáva u nás.  Je veľa nástrojom, možností a vedomých rozhodnutí, ktoré danú energiu zvedomia a tým pádom aj transformujú. Pokračovať naďalej v strachu je len jeho nabaľovaním. A čo sa nabaľuje bude len rásť, až kým jedného dňa praskne v podobe choroby, depresie, záchvatov, alebo nehody. Zastavte sa a pozrite sa na to čoho sa v živote bojíte. Je to naozaj prirodzenosť človeka báť sa?  Je to potrebné zažívať a tým si to tvoriť?

Je tu nový spôsob nazerania na život. Kde strach ako iracionálny prostriedok manipulácie odchádza a nahrádza ho prirodzené šťastie a plnosť bytia. Strach je len prostriedok k slobode a uvedomeniu si vlastnej sily a čistoty. Tam kde je strach, je aj láska. A kde je láska tam sa nie je čoho báť.

Pre dnes v láske a sile uvedomení, večnosť sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk