Čo ak

Prídeš dnes ráno do práce a všetko pôjde dnes hladko. Čo ak sa zobudíš s radosťou a láskou v duši. Čo ak sa pozrieš dnes do zrkadla a pocítiš obrovskú lásku k bytosti, ktorú tam uvidíš. Čo ak dnes stretneš ľudí, ktorí ti ukážu tvoje zrkadlo tvoje skutočné ja. Čo ak sa môžeš pozerať na život skrze vnútornú silu, ktorou prelínajú sa tvoje kroky. Čo ak sa dozvieš pravdu, ktorá ťa oslobodí z nevedomosti a strachu. Čo ak je teraz ten najkrajší moment, ktorý ti ukazuje skutočnosť. Čo ak..

Myseľ človeka, ktorá všetko analyzuje a dáva mu podmienky pre život. Dáva mu jednoduché prívlastky, ktoré sú len ľudskému stvoreniu podstatné. Často krát sa s nimi stotožňuje namiesto toho aby po nich vystúpil vyššie, aby im prestal dávať prílišnú hodnotu. Sú tu existujú, sú súčasťou dorozumievajúceho sa kanálu v slove, emócii, energii tvorenia. Vedieť ich používať vo vedomej forme znamená tvoriť si život vo vlastnej sile. Ak ich používame nevedome priťahujeme si všetky myšlienky a tým pádom tvorivosť zahaľuje aj nevedomosť.

Stať sa plne vedomím, znamená vyberať si myšlienky, ktoré prechádzajú mysľou. Vyberať si znamená tvoriť na základe podstaty duše, podstaty stvorenia. Unikátnej vibrácie, ktorá je každej bytosti známa a jasná. Pri zladení s touto časťou človek vie a koná, jeho myšlienkové pole je takmer prázdne a do reality sa pretavujú len tie myšlienky, ktoré sú pre prospech jeho duše, pre prospech celého stvorenia.

Čo ak dnes nastane zmena a ty človek sa rozhodneš, skutočne rozhodneš v hĺbke duše k tomu, že prestaneš kŕmiť svoju nevedomosť a načrieš do plnosti vedomia vlastného. Chceš to, máš to, môžeš to mať, je to stále tu. Vždy si to tu mal a budeš mať. Jedinou obmedzenosťou je to, že nepočúvaš samého seba, to čo hovoríš, myslíš a cítiš. Ak sa zastavíš a staneš sa plne prítomným vo svojom živote. Budeš tvoriť ako bytosť, ktorá chápe a vie ako veci fungujú.

Miluj sa to stačí, miluj sa vo svojom dianí, miluj sa v tom čo robíš, miluj sa v tom čo nerobíš. Zastav sa, to ti častokrát pomôže v tom aby si urobil ten správny krok ďalej, ten správny krok vpred.

Pre dnes v radosti, poznaní a všeobjímajúcej láske celého stvorenia, deň sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk