Čisté poznanie

Prečo klásť odpor, keď môžu ísť veci hladko. Prečo bojovať, keď v odovzdaní sa dejú veci samé. Prečo klásť do nekonečna tie isté otázky, keď odpoveď je v prítomne viac ako len jasná. Človek a jeho múdrosť prepojená s vedomím. S rovinami životných skúseností, kde posúva svoje hranice, posúva vlastné obmedzenia a nachádza silu čistého poznania. Hľadať v útrobách vlastných v temných a či svetlých. Nachádzať roviny, ktoré podporné sú pre všetkých a spojiť sa s čistou hĺbkou seba samého. Nechať život v dianí, nech ukáže čo je dnes pre mňa potrebné. Dovoliť mu zažiť tú jasnosť, dovoliť si zažiť tú krásu.

Prehľad životných máp človeka mu ukazuje jeho možnosti, kde posúva vlastné hranice a dostáva sa do poľa poznania. Tam kde už vie kým je, vie čo sa deje a prečo sa to deje. Tam sa dostať je cieľom, tam žiť je prirodzenosťou. Prečo sa tomu tak ľahko nedá stať. Pravý opak je tou skutočnou taktovkou. Teraz máš v sebe všetko človek, teraz nastáva ten zázrak. Si tým, na ktorého si čakal večnosťou. Si tým s ktorým sa spojiť v láske máš. Poznaj čo prináša ti tvoja duša. Poznaj čo prináša ti pozemský raj. Hľadaj kde srdce ťa ťahá, tam nachádzajú sa roviny všetkého. Kde spojitosť s láskou, svetlom, mierom je len krásnym odrazom teba.

Vedomie je večné tak v ňom spočiň v kráse a jednoduchosti odovzdania. Tam kde myseľ používaš, kde dostávaš sa do vášne. Jemnosť, nežnosť, pohodlie a konanie sa spája v útrobách čistoty, tam nájdeš to spoločné poznanie.  Je ukryté v očiach,  je skryté v tichu. Tam práve nachádza sa, tam nájdeš pokoru všetkého zhluku. Prepustiť ten balast čo hmlou sa javí, aby vystúpil si človek nad večné závoje. Nech objavíš čo v sebe ukryté máš, nech v jednoduchosti sa prebudíš.

Dnes v tom čo mi svet ponúka prijímam s úctou. Nech dnes mi život ukáže, kde posunúť sa môžem s láskou. Ďakujem za večné dary prítomna s rodinou sa teším, s rodinou kráčam ďalej, rodinou večného vedomia.

Pre dnes v pravde  večnosti sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk