Buď šťastný deň

Svetlo – duša

Prajeme nádherný deň priatelia. Dnešným potenciálom sa pozrieme do hlbín našich duší. Do podstaty nás všetkých spojených v Jedno. Každá bytosť na Zemi je zrodená zo svetla. Prichádza zo Zdroja  Všetkého čím sa vo Všetkom nachádza. Oddelí sa z vôle rásť a letieť vesmírmi a vyberať si skúsenosti pre vlastnú evolúciu a rozvoj. Ako môže rásť a rozvíjať sa, keď je súčasťou všetkého? Je v tom život je v tom alchýmia, podstata evolúcie. Nádych a výdych. Expanzia žitého a roztvorenie možností. Duša je čiastôčka Všetkého takže obsahuje v sebe všetko čo na svojej ceste potrebuje. Rozvíja sa, učí, raduje, miluje, trpí, všetko je tým istým v tejto ceste za poznaním. Zmysel toho celého je život sám, poznanie hĺbky a potreby zažívať nové. Spoznávať a rozsievať múdrosť a poznanie. Nechávať veci plynule odchádzať a bezpodmienečne prichádzať. Má to všetko postupnosť, dokonalosť, súhru. Duša je v tom Všetkom, moreplavcom v nekonečnom vesmíre. Môže si vybrať a vyberá čo jej slúži a pomáha na tejto veľmi dlhej ceste za poznaním a zážitkami. Život je láskou, ktorý miluje samotný život. Vie o všetkom čo môže zažívať. No vyberá si sám, pre seba, to podstatné, čo je pre neho potrebné. Je to sloboda v prejave. Sloboda v láske. Byť sám sebou, dušou, ktorá vníma samu seba, dáva nekonečné možnosti a konania na tejto Zemi. Stačí sa len spojiť milovaní. Spojiť v hĺbke sám so sebou. Otvoriť kvantové okienko sebapoznania a prijať božské Ja, ktorým stále sme. Oddeliť oddelené a zaliať láskou duše ego naše milované. Nech slúži duši a celku. Nech pustí staré vzorce, aby spolupracovalo v Jedno. Svetlo dáva životu energiu. Energiu bez slov, kde sa nachádza všetko. Tam slová strácajú na kvantite a dostávajú silu v čistej kvalite.

V kvantovej rovine svetla a duše sa spájame v Jedno. Je tam všetko vo Všetkom. Boh v nás a my s Bohom. Existencia spojená s Celkom a Celok spojený s existenciou. Napojený na Zdroj a vnímaný Zdrojom. Vedomie v Jednote a Jednota vo vedomí. Nič vo Všetkom a všetko v Nič.

Milovať svoju dušu a vlastnú podstatu je najväčšou láskou v živote, ktorú komu môžeme dať. Ak milujeme seba, milujeme Všetko v nás.

 

Prajem nám pokojný a šťastný deň

 

Prijal: Braňo Rybička

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.