Božský prejav

Všetko je dobré čo robíte. Všetko je tak, ako má byť. Až časom každý človek, každá duša pochopí cestu po ktorej kráča. Rozhodnutia prítomné nalaďujúce sa na večnosť. Dostávajú formy v prejavoch. Dostávajú skutočnosť. Vidieť často krát len malú časť všetkého. Preto netreba zúfať, ani sa trápiť, keď veci sa dejú všelijako. Sú to vlny vedomia, prechody do vyšších prúdov energií. Zvyšovanie vibrácií kde všetko sa deje v prospech Všetkého. Nízke energie odchádzajú ak im slobodná vôľa človeka dovolí. Sila vedomia a slobody nastáva ak sa im človek vedome otvorí.

Stačí len byť a nasledovať súco všetkého. Čo prichádza dnes a postupne ukazuje čaro zajtrajších večných dní. Nasledovať srdce vlastné, silu vnútorného pocitu, ktorý s láskou večnou je spojený a nehľadá pochýb už. Dôvera vo vieru v nekonečnosť možností, kde jedna a či dve svietia najviac, aby zažilo sa skutočné. Človek môže pochybovať, človek môže dôverovať. Tomu čo sa mu dnes deje, vtom kde kráča do nádeje. Nastane tam súlad, súhra s vlnami vedomia. Aby rásť tu duša mohla a zažila potrebné.

Individuálnou cestou v tele kráča každý z nás. V tom je čaro prenádherné. V tom je sila tejto Zeme. Vidieť cítiť, zdieľať dary, tie ktoré sú prítomné. Rozprávať si príbeh večný a dopĺňať ho v kráse len. Čo chceš tvoriť, čo chceš žiť. Všetko môžeš vytvoriť. Je to príbeh večný, tebou, nami tvorení. Kde nájdeš ľudí, priateľov aj spriaznených anjelov. Bez obmedzení kráčaj ďalej. Zbúraj všetky hranice. Nech sa v kráse ukáže a zažíva sa v nádhere. Život šťastný zmyselný.

Všetko sa dá, všetko je možné, všetko je tvorené a zažívané. Už len chvíľka strachu, ktorú prepusť, nechaj odplávať večnosťou. Prúdy vedomia sú pripravené, plávame v nich večné veky. Čo táto doba prináša nám. Sú krásy sveta vnútorné. Idem ďalej tak ako dnes, tak aj včera a tak isto aj zajtra. Je tu svet a kým tu žijem. Tak naplno si ho v láske užijem.

Pre dnes v láske večnej, deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk