...

Uvoľnenosť – pokoj – rovnováha

Prajeme nádherný deň rodina zeme. Dnešný potenciál nám dá viacero možností, ako rozvinúť vlastné kvantové potenciáli. Uvoľnenosť a ľahkosť kráčať každý deň a užívať si životné skúsenosti v plnej kráse. Niekedy takmer bez emócií, za to v hĺbke nás sú tieto prežitky úplné a čisté. Inokedy v spleti rôznych emócií, od nízkych, až po vysoké euforické stavy blaženosti. Všetko je tu stále, každá jedna emócia, pocit, vnem. V kvantovej rovine si môžeme vybrať, ktorú chceme zažívať ako skúsenosť danej prítomnosti. Je v tom jedna malička „podmienka“. Dostávame sa k týmto stavom cez uvoľnenosť. Uvoľnením tela a mysle sa dostaneme do bodu „nula“ kde sa otvoria všetky možnosti. Je vhodné pochopiť, možnosti výberu daného zážitku. Naladiť sa a užívať si všetky možnosti týchto potenciálov. Uvedomenie, že môžeme pomaličky zasahovať do toho ako sa cítime, je našou slobodnou voľbou. Podľa tohto výberu sa skladá naša budúcnosť v jednej úrovni. V kvantovej je to len jedna z možností. Pokoj a uvoľnenosť sú kľúčom k týmto možnostiam. Často krát sa stačí len upokojiť a všetky ostatné túžby a podobné chcenia zmiznú. Stanú sa pre bytie bezpredmetným a prichádza akýsi stav, ktorý z hĺbky nás otvára pokoj a rovnováhu. V uvoľnenom stave je všetko jasné. Možnosti prichádzajú jedna za druhou. Realita mení svoj potenciál postupným sledom našich rozhodnutí. Vyberáme si jeden lupienok kvietku a skočíme na druhý (kvet života). Meníme a učíme sa, postupujeme a rozširujeme vlastné možnosti a potenciáli.  Nádych a výdych. Pokoj a rovnováha dáva možnostiam zelenú.

Kvantové potenciáli a kvantová myseľ sa skladá takmer z nekonečného množstva našich možností. Prepojených s každým a všetkým v tomto vesmíre. Ovplyvňovanie a voľba je jasná. Naše rozhodnutie otvorí možnosti iným. Kráčaním a vyberaním si vhodných možností na základe posvätných zákonov a princípov tohto vesmíru. Sa dostávame do evolúcie a rádu, ktorý tvorí nové, alebo ničí staré štruktúry. Nie je tam podmienka dobrého ani zlého. Je to súlad s čistou pravdou zdroja a jeho daností. My si vyberáme, alebo ináč povedané, zdroj nám ponúka možnosti, ktoré vieme zažiť a pomôcť celej evolúcii rásť a rozširovať svoje potenciáli. V takmer nekonečnej kvantovosti možností. Je stále Tá jedna ideálna, ktorá nám dá presnú a jasnú možnosť a skúsenosť. Výber je na nás, na našom stave rozpoloženia, pokojnom bytí a uvoľnení. V rovnováhe v pokoji sa výber stáva úplne jasným a čistým. Zotrvávať v rovnováhe je zlatou cestou pozemskej skúseností. Odbočiť niekedy kvôli láske, alebo radosti je nádherným zážitkom na pozemskej pláni. Byť, zažívať a užívať si všetko, ktoré je tu pre nás. Aj to je podstatou prečo sme na tejto planéte možností a farieb.

 

Uvoľnenie prichádza cez vďačnosť za všetkých a všetko v mojom živote.

S prianím pokoja, lásky a šťastia 

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.