Šťastie v láske

Nech láska dnes pohladí tvoju  dušu, nech šťastie pomiluje tvoje celé bytie. Nech svetlo poznania zaženie všetky tvoje strachy, nech múdrosť vesmíru otvorí ti všetky tvoje brány.  Pusti všetko čo odísť má, lebo zbytočne ťa to máta. Nech nové v plnosti vekov sa objaví a čistú radosť priláka. Veď starosti sú len nevedomosť bytia, ktoré večné je a raduje sa z nekonečna. Kde šťastie v plnosti všetkých nekonečných možností utvára láskavé tváre, ktoré stretneš dnes vo všetkej božskej sláve.

Utvor a otvor čo dnes je tu pre teba. Nemusíš sa náhliť veď času máš do  nekonečna. No pozri sa kde tlačí život na teba. To je jediné čo dnes naozaj pochopiť treba. Pochop to cez ticho, nehľadaj komplikovanosti v nej nie sú skryté žiadne jednoduchosti. Cez ticho nazri na to čo dnes ťa tlačí a nechaj v tichosti uvedomiť si tieto božské dary. Sú tu pre teba človek milovaný, aby začal si žiť naplno v láske a mieri. Kde spojíš sa s nekonečným vedomím a pripomenieš si s čím všetkým spojený si. Pokračuj ďalej každým nádychom a nechaj tvoriť svoje čary, ktoré tvoria ľahkosti v pozemskom raji.

Pozri sa na svoje duševné šťastie, ktoré pramení v hĺbke tvojej krásnej duše. Tam spoj sa s duchom nekonečna a nechaj vyrásť lotos lásky. Pozri ako kvitnúť vie v srdci, keď zalievaš ho každým dňom úcty. K životu, k pochopeniu teraz, kde zodpovedať stále vieš, len utíš sa na chvíľku. Posunieš svoje bytie do plnej krásy. Tam nájdeš stále svoje šťastie lásky. Už nie je čas, už nie je chvíľa, už je len nekonečná prítomná sila. Nazri ešte raz na chvíľku, do pokrievky božskej polievky. Tam miesto presné máš, aby chuť polievky bola v spojení  nádherná.

Pre dnes len buď a nechaj tvoriť život, cez srdce tvoje krásne, čo tvorí všetko v bezpodmienečnej láske. Nazeraj na život cez oko poznania a spoj sa vierou nekonečného láskania. Dnes len buď a uži si tú chvíľu, ktorú stvoril si a tvoríš každú ďalšiu silu. V ľahkosti a sile stvorenia už nečakaj len si život v láske, svetle a jednote užívaj.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk